Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Charter, hotell og feriebolig på Gran Canaria

| Ingen kommentar

 

Når du skal bestille en reise til Gran Canaria, finnes det flere gode alternativer med både forskjellige priser og standard. Noen synes det er greiest å kjøpe en ferdig charterpakke med fly og hotell, mens andre setter sammen sin egen reise. Her finner du noen gode alternativer om du vil ha en ferdig ordnet charterreise, eller om du heller vil kjøpe flybilletten selv og bestille hotellet eller ferieboligen på egen hånd.


Hvis du vil leie en egen ferieleilighet på Gran Canaria, er Villas.com (en del av Booking.com) i dag en av de beste og billigste alternativene. Her slipper du å gå via fordyrende meglere, og kontakter eieren av boligen direkte online. Dette gjør at du sparer både tid og penger. Alle ferieboliger som er listet på siden er verifiserte så det er ingen risiko for svindel. Det koster ingenting å sende en forespørsel til eieren med eventuelle spørsmål i forkant før du bestemmer deg. Hvis du allerede eier en feriebolig på Gran Canaria eller et annet sted i verden og ønsker å leie den ut, kan du også registere deg som utleier på nettsiden.

 

Hvis du ønsker litt mer service og fasiliteter kan det kanskje være greit å bestille et hotellrom eller en leilighet på et hotell på Gran Canaria. Det største utvalget og de beste prisene finner du i dag på søkemotoren til Hotels.com. Der ligger det hoteller, villaer og leilighetshoteller fra Agaete via Las Palmas og helt ned til Puerto de Mogan lengst sør på Gran Canaria. Les anbefalinger fra tidligere gjester før dere bestiller hotellet. Når du bestiller via Hotels.com får du også hver tiende overnatting helt gratis.


En chartertur til Gran Canaria kan du bestille med flere forskjellige selskaper i Norge, men det nye selskapet TripX tar markedsandeler hele tiden og det er absolutt ikke uten grunn. Det er likt som charter men uten dyre fly, masse administrsjon, reiseledere og andre kostnader du ikke har bruk for. De har en super søkemotor hvor du selv velger lengden på ferien. Du kan bestille en helt vanlig pakkereise, hvor du 9 av 10 ganger får en bedre pris i forhold til tradisjonelle charterselskaper, men bor på de samme hotellene!


Hvis du ikke synes at pakkereiser er det beste, men heller ikke vil bo på hotell, kan vi absolutt anbefale å leie en privat leilighet med Airbnb. Les mer om Airbnb her. Det finnes et stort utvalg av leiligheter du kan leie privat på Gran Canaria.
Stikkord: reiser til gran canaria, feriebolig gran canaria, charterturer, hotell, bestille selv og leie privat.