Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Vecindario

| Ingen kommentar


Alle som reiser på ferie til Gran Canaria kjører forbi Vecindario på vei til hotellet eller leiligheten de skal feriere i, men en del har funnet ut at denne byen på sørøst-kysten av Gran Canaria har mer å by på. Det etterhvert så kjente shoppingsenteret Atlantico, er vel det de fleste forbinder med byen Vecindario. Her finner du over 100 forskjellige butikker, men i motsetning til litt lenger sør på øya er de fleste prisene allerede fastsatt her, og pruting aksepteres ikke som på markedene.

På Atlantico finner du kjente merkenavn som Zara eller Lacoste, samt andre butikker du kjenner hjemmefra. Men Vecindario har også mye mer enn shoppingsenteret Atlantico. Ta en tur i hovedgaten Avenida de Canarias, denne gaten er omlag 6 kilometer lang, og har massevis av små butikker, barer og serveringssteder. Besøk kirken San Rafael midt i byen, eller start helt i sørenden i Doctoral, og fortsett helt til Cruce de Sardina i den andre enden av byen. 

 

Klikk her for å booke et hotellrom

For de som ønsker å utforske denne byen på Gran Canaria litt mer, finnes det to hoteller som er greie å overnatte på. Gran Hotel Vecindario Aeropuerto, ligger rett ved siden av shoppingsenteret Atlantico og har priser fra rundt 80€ per natt. Hvis du vil ha et billigere alternativ finnes det også et hotell midt i byen i en litt enklere standard til omlag halve prisen; Hotel Avenida de Canarias. Besøk gjerne Vecindario på din neste ferie til Gran Canaria!

Del denne posten med andre :