Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Green Golf Maspalomas

| Ingen kommentar
hotel green golf

 

Hvis du er på jakt etter et billig og bra hotellkompleks på Gran Canaria, er en av bungalowene på Green Golf i Maspalomas en sikker vinner. Her bor dere sentralt i Maspalomas rett ved siden av golfbanen, og kort vei til både shoppingsenteret Faro 2 og ned til Meloneras.

Det finnes bungalower med både 1 og 2 soverom, men tilgjengeligheten for leiligheter med 2 soverom er noe begrenset, da bare 16 av de 250 bungalowene har 2 soverom, så det lønner seg å bestille tidlig hvis dere er mange som reiser sammen. Hele anlegget ble totalt oppusset for 10 år siden, men standarden er utrolig bra hvis man tar prisen med i betraktningen. Vi leide en leilighet med 2 soverom for såvidt over 3.500 kroner for en uke, riktignok i lavsesong, men med flybilletter fra Norwegian for 6.000 kroner for 4 personer ble dette en riktig billig og bra ferietur! Anlegget kan helt klart anbefales hvis dere trives i området rundt Maspalomas.

Leilighetene er bra utstyrt med det meste du har bruk for, og det finnes norsk tv og gratis wi-fi som fungerte veldig bra. Begge de store svømmebassengene er kanskje noe av det beste på dette hotellet, og i følge hjemmesiden er det ene oppvarmet om vinteren. Vi var bare ved det største bassenget som du ser på bildet, og lengst bakover på bildet ser du den barnevennlige delen hvor det bare er mellom 0.6 og 1,2 meter dypt. Altså noe for enhver smak.

Det eneste negative med hotellet som vi kommer på, er at buffeten som vi testet en kveld var rimelig kjedelig og ikke den beste kvaliteten, men det finnes andre mange restauranter i nærheten og et godt tips er å spise på restauranten ved golfbanen som ligger rett ved siden av. Men vil du lage mat selv, ligger det et lite supermarket i kjelleren på hotellet og et litt større og billigere et borte på shoppingsenteret Faro 2, som er 5 minutter unna å gå.

Bestill opphold på Green Golf her.

Del denne posten med andre :