Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Arinaga

| Ingen kommentar

Arinaga er en gammel fiskerlandsby sør på Gran Canaria, som ligger litt sør for surfestranden Playa de Vargas og midt i mellom flyplassen og Bahia Feliz. Fra Playa del Ingles er det en kjøretur på cirka 20 minutter for å komme seg til Arinaga, og denne lille byen har en flott strandpromenade, men det kan til tider være mye vind her, noe forøvrig de som surfer setter stor pris på.

I mellom byen Arinaga og Vecindario ligger et stort industriområde, med mange bilforretninger, verksteder, møbelutsalg og en god del andre ting man kan ha bruk for hvis man er fastboende på Gran Canaria. Byen har litt over 10.000 innbyggere og tilhører kommunen Agüimes, som også er kjent for krokodilleparken og Guayadequedalen som begge ligger lenger opp i fjellet i samme kommune.

På strandpromenaden i Arinaga ligger restauranten El Rincon de Arinaga, som stort sett har fullt opp av gjester hver eneste dag. Her får du servert tapas i topp klasse, ferske fiskerretter og kanskje den beste paellaen på hele Gran Canaria, den er i hvert fall verdt et besøk. Andre gode spisesteder i Arinaga er Restaurante Nelson eller El Bar de Tomate, begge med god mat.

 

Se ledige plasser for overnatting i Arinaga


På Playa de Cabrón ved nordsiden av Arinaga er det mange som kommer for å dykke hver eneste dag. Dette er et av de beste stedene på Gran Canaria hvis du kommer for å prøve deg på dykking. Her finnes det flere grotter under vannet og du kan se Angel Sharks på over en meter hvis du har flaks. I Arinaga finnes det ikke så mange hoteller, så hvis du vil være her litt lenger kan du ta inn på hotell i Vecindario som er 5 minutter unna med bil, eller bare ha tilgang til leiebil mens dere er på ferie lengrre sør på Gran Canaria. God ferie!

Del denne posten med andre :