Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Casablanca Suites & Spa

| Ingen kommentar

 

Det finnes mange hoteller å velge mellom i Puerto Rico, men hvis du vil bo på et hotell med boblebad på terrassen, hvor det er 18-års aldersgrense og det er kveldssol som er mest viktig, er Servatur Casablanca Suites & Spa et opplagt valg. Casablanca ligger 10 minutters gåtur fra stranden på høyde med det gamle shoppingsenteret i Puerto Rico. Hotellet er for øyeblikket stengt for oppussing, men åpner igjen den 11. juni 2022. Med sine 4 stjerner og moderne design fra før, blir det nok ikke noe dårligere alternativ etter at oppgraderingen er gjennomført.

Casablanca Suites & Spa har en rekke fasiliteter som tilrettelegger for en avslappende og fin ferie. For eksempel The Club Restaurant & Bar, hvor det serveres frokost, snacks og middag hver dag. Hvis du ikke orker å forlate rommet for å spise, har de også roomservice som er åpen mellom 10.00 og 22.00. Det finnes også et spa og treningssenter, som er gratis å benytte seg av for alle gjester. På toppen av hotellet ligger det også en Chill Out-terrasse med flott utsikt over nesten hele Puerto Rico.

 

Hotellet er bygget i 8 etasjer og du kan velge mellom vanlige juniorsuiter med balkong eller terrasse, superior juniorsuiter som alle har boblebad på terrassen eller suite i høy etasje med ekstra stor balkong og boblebad inne. Til sammen er det omtrent 100 rom på Casablanca, og alle har fullt utstyrte bad og kjøkken samt moderne design med det meste du har bruk for.

 

Se priser og tilgjengelighet på hotellet her

Svømmebassenget er oppvarmet og holder åpent mellom 10.00 og 19.00. Her finner du også en bassengbar som serverer litt av hvert under dagen. Ettersom dette er et hotell kun for voksne, slipper man også unna lyder fra barn som leker, for de som helst vil ha fri fra dette på ferien sin på Gran Canaria. Er det heller spa som frister, har de også der oppvarmet basseng, badstue og tyrkisk bad for å nevne noe. Det finnes også muligheter for å få seg massasje eller andre behandlinger.

Hotelltjenester:
Gratis wifi på hele hotellet
Sen utsjekking til kl 18.00 (med tilleggsgebyr og med forbehold om tilgjengelighet)
Parkering: begrensede plasser, gratis og under tak
Gratis treningsstudio
24-timers resepsjon / Oppbevaring av bagasje
A la carte restaurant
Gratis Spa
Innsjekking: 15.00
7 dager med rengjøring per uke
Romservice
Minimarked “Your Market”
Utsjekking: 12.00

 

Her kan du bestille opphold og sjekke priser

Del denne posten med andre :