Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Green Beach

| Ingen kommentar


Hvis du har lyst til å reise på ferie til området rundt Arguineguin eller Patalavaca, og vil booke deg inn på et prisverdig hotell med flott havutsikt, er nok Green Beach hotellet du skal velge deg. Hotellet er ikke av de helt nyeste, noe som også merkes på standarden på leilighetene, men dette er et helt greit valg hvis du vil bo nære stranden.

Den lille stranden i Patalavaca går du til på 2 minutter, og hvis du heller vil rusle bort til den hvite stranden på Anfi del Mar, bruker du 10 til 15 minutter på det. Den samme avstanden er det bort til sentrum av Arguineguin, så vi snakker ganske sentral beliggenhet for Green Beach, selv om hotellet ligger litt sånn midt i mellom. På toppen av hotellet ligger det en diger solterrasse med boblebad, og siden hotellet ligger 20 meter fra havet, er utsikten herfra upåklagelig, spesielt når solen går ned i havet på slutten av dagen. Vær oppmerksom på at du ikke har morgensol på balkongen, så hvis det er viktig må du nesten velge noe annet.


Servatur Green Beach har 232 leiligheter med 1 soverom i 2 forskjellige typer; Classic og Premium. Forskjellen på de 2 er at Premium har et litt mer moderne design, du får med strandhåndklær og en flaske Cava samt litt nøtter når du sjekker inn. Du velger også om du vil bo oppe eller nede, hvor havutsikten blir bedre hvor høyere du kommer og avstanden til bassenget motsatt, ettersom det ligger lengst ned. De nederste etasjene har egentlig ikke noe særlig havutsikt, så er det viktig bestill oppover i etasjene.


Det finnes en restaurant og pianobar oppe i anlegget, hvor det er underholdning noen kvelder i uken. Hotellet har også et lite supermarked. Det går ann å bestille med frokost eller halvpensjon, hvor frokosten er helt grei, men middagsbuffeen på kvelden var kanskje ikke den beste som finnes på Gran Canaria.


Sjekk tilgjengelighet og priser på Green Beach

 

Frokost: kl. 8.00 – 10.00
Middagstid: 18.30 – 21.30
Piano bar åpningstider: 17.30 – 23.30
Bassengbar: kl. 11.30 – 17.30.
Svømmebasseng åpent: kl. 10.00 – 18.00.
9. etasje solterrasse åpen: kl. 8.00 til 20.00.


Kompleksets tilbud:
24-timers resepsjon / vekketjeneste
Valutaveksling
Barnesenger tilgjengelige (på forespørsel)
Innsjekking: 15.00
Leie av transport i resepsjonen
Sen utsjekking til kl 17.00 (med tilleggsgebyr og med forbehold om tilgjengelighet)
5 dager med rengjøring per uke
Utsjekking: 12.00
Selvbetjent vaskeri (med tilleggsgebyr)
Minimarked: kl. 08:00 til 20:00, hver dag hele året.
Salg av utflukter


Finn priser på Green Beach og andre hotell i nærheten

Del denne posten med andre :