Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Playa del Cura

| Ingen kommentar
playa del cura

 

Et av de mindre kjente områdene på sørsiden av Gran Canaria heter Playa del Cura. Dette lille feriestedet ligger omtrent 20 minutters gange fra Amadores og Taurodalen. Her finnes det et lite shoppingsenter med noen butikker og restauranter, den Greske restauranten på toppen av senteret kan helt klart anbefales.

Noen få hoteller ligger det også i dette området, men ikke mer enn mellom 10 og 20. Playa del Cura kan anbefales hvis man vil ha et lite sted hvor det ikke skjer all verdens ting. Stranden her er ikke den beste på Gran Canaria, men det går fint ann å rusle bort på Amadores om man ønsker en litt finere strand. Men nå er også stranden her under utbedring, og med godkjennelsen av den nye stranden i Tauro, kommer trolig Playa del Cura til å bli et enda bedre feriested i årene som kommer.

Her kan du sammenligne priser på hoteller i Playa del Cura.

Gran Canaria har nok flottere feriebyer enn Playa del Cura, men endel som har vært der har trivdes ganske bra, og etter å ha bodd der i en uke, må vi si at var var ganske så fornøyde. En fordel her er helt klart klimaet. Både med tanke på soltimer, luftkvalitet og vind. Det blåser nesten aldri her, og mikroklimaet er av det beste på hele Gran Canaria. En ting som jo er viktig for nordmenn når de reiser på ferie, er helt klart sikkerheten for sol på reisen. Strekningen fra Arguineguin til Puerto de Mogan har nettopp dette, nemlig den mest solsikre plassen på Kanariøyene.

Det finnes noen gode restauranter nede på kjøpesenteret, hvor man også finner en ganske bra Spar-butikk i kjelleren, så du har det meste du behøver i Playa del Cura.

Playa del Cura passer bra for de som vil bo litt avsides, og utenom de største turistmaskinene på denne flotte Kanariøya. God Ferie!
Del denne posten med andre :