Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Blue Bay Beach Club

| Ingen kommentar
Hvis dere planlegger å reise på ferie til Bahia Feliz på Gran Canaria, finnes det et veldig godt alternativ til området som heter Blue Village. Øverst på bakketoppen ved siden av Monte Feliz, og med en helt fantastisk utsikt over Atlanterhavet, ligger leilighetshotellet Blue Bay Beach Club. Hotellet ble bygget for litt over 20 år siden, og selv om det så klart merker årene, så holder det fortsatt en veldig god standard.

Anlegget ble opprinnelig solgt som andelsleiligheter og het da Airtours Beach Club, men dette salget ble avsluttet for en del år tilbake, og nå kan alle bestille seg opphold her gjennom for eksempel internettselskaper som Trivago. Prismessig ligger hotellet veldig bra til sammenlignet med andre tre til firestjerners hoteller i samme standard. Men, det skal sies at sjansen for vind i Bahia Feliz, er litt større en på andre områder lenger sør på Gran Canaria.

Bestill et opphold på Blue Bay Beach Club.

På Blue Bay Beach Club finnes det leiligheter med både ett og to soverom, alle med havutsikt fra terassene, og noen få Penthouseleiligheter med kjempestore terasser med boblebad. Utsikten fra første og andre etasje kan være noe begrenset, så hvis dere ønsker god utsikt skriver dere ønske om etasje 4-6 når dere bestiller oppholdet. Noen leiligheter ligger på bakkeplan og har uteplass med  utgang direkte til hagen og bassenget, som kan passe bra for barnefamilier som ønsker nærhet til lekeplassen og bassenget. Rommene blir vasket 5 ganger per uke, og håndklær blir skiftet annenhver dag.

Andre fasiliteter på hotellet inkuderer oppvarmet basseng og et mindre barnebasseng med vannsklie, en utendørs jacuzzi, en poolbar og en restaurant. Det ligger også et lite minimarkedet i kjelleren, hvor du også finner et mindre treningsstudio og badstue. Hotellet har en egen aktivitetsguide, som har program for de minste og det er av og til temakvelder med grilling og andre aktiviteter. Dere kommer til Bahia Feliz fra flyplassen på mellom 15 og 20 minutter, det enkleste er bare å ta en taxi når dere lander, eller med leiebil hvis dere heller bestiller det. Blue Bay Beach Club er et hotell som gir dere veldig mye for pengene, og kan anbefales. God tur!
Del denne posten med andre :