Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Poema del Mar

| Ingen kommentar
Det nye akvariumet i Las Palmas, er absolutt verdt et besøk hvis du vil oppleve noe mer enn bare sol og strand mens du er på Gran Canaria. Poema del Mar åpnet i januar 2018, og ligger helt nede ved vannkanten, ved siden av shoppingsenteret El Muelle, nedenfor Santa Catalina parken i Las Palmas. Det er flere muligheter for parkering rett i nærheten.

Poema del Mar er et av verdens største akvarier og her finnes det 8 haier i forskjellige størrelser og over 350 forskjellige arter, deriblant skillpadder, krabber, maneter, krokodiller, sjøhester og mye fargerik fisk fra rundt om i verden.

Det finnes en cafe og en restaurant inne i akvariet, hvis du har lyst på en pause underveis. God mat i cafeen, men i restauranten var prisene litt avskrekkende, så den testet vi ikke. Det er eierene bak Loro Park på Tenerife som står bak Poema del Mar, og det er også det samme selskapet som skal bygge den nye vannparken mellom San Agustin og Playa del Ingles.

Priser for voksne 25 Euro (18 med residencia), barn fra 4-11 år 17,5 Euro (13 med residencia) og barn under 4 år kommer inn gratis.

Hvis du heller vil kjøpe billett som inkluderer buss fra sørsiden, koster de 35 Euro for voksne og 27,5 Euro for barn. Bussene går fra Mogan, Amadores, Puerto Rico, Anfi, Meloneras, Maspalomas, Playa del Ingles, San Agustin og Bahia Feliz. Du finner eksakte stoppesteder og tider her. Bussen tilbake går klokken 17.00, så det går bra å kombinere besøket med en tur ned til Las Canteras, for det holder gjerne med et par timer inne på akvariumet.

Åpningstider er fra 09.00 til 18.00 alle dager.

Du kan også bli med på en dagstur som inkluderer Poema del Mar og besøk til Las Palmas - Bestill her, kan anbefales!
Del denne posten med andre :