Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Morasol Suites

| 1 Kommentar


Hvis du har lyst til å feriere i Puerto Rico og vil bo rett ved den ene båthavnen, er kanskje Morasol Suites et godt alternativ for deg. Dette hotellet ligger bare 50 meter fra sjøen, og ikke mer enn 2-3  minutters spasertur fra stranden i Puerto Rico. Hotellet ligger vegg i vegg med Marina Suites som er hakket nærmere havet, men begge har 4 stjerner og hvilket som er best er sikkert litt smak og behag. Selv om navnet skulle tilsie morgensol, så kommer ikke solen på balkongen før litt utpå dagen, så hvis dette er viktig bør du velge et hotell på den andre siden av Puerto Rico. 

 

På Morasol Suites finnes det flere forskjellige typer av rom. Studioer, leiligheter, familierom, juniorsuiter med separate stuer eller leiligheter for kun voksne på et eget ekslusivt område. Alle har 1 soverom. Samme hvilket rom du velger, så har du med utsikt til havet eller svømmebasseng og flotte, fullt utstyrte terrasser eller balkonger, salong med satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken: brødrister, kaffetrakter, vannkoker, juicepresser og mikrobølgeovn. Komplett bad med føner og velkomstprodukter. Safe mot betaling og gratis Wi-Fi over hele hotellet. Det eneste minuset med rommene er at sengene muligens er litt harde, men det finnes overmadrasser å få lånt via resepsjonen. Hvis du har leiebil, fikser resepsjonen gratis parkering til deg utenfor hotellet.

 

Hotellet har et stort svømmebasseng, et barnebasseng og en bassengbar med enkel servering. Hvis det blir kjedelig med bading og soling, kan du spille biljard ute ved bassenget. Det finnes også en solterrasse på taket med boblebad og en utrolig utsikt over havnen i Puerto Rico. Du kan bestille overnatting med eller uten frokost, og i tilknytning til frokostrestauranten, ligger det en lobbybar.

 

Sjekk priser og tilgjengelighet her


Noen få meter fra Morasol Suites tilbys det tjenester av kosmetisk skjønnhetspleie med 15 års erfaring i håndtering av ansikts- og kroppsestetiske behandlinger som gir de beste tjenestene i alternative terapier: spa- og avslapningsteknikker. Booking kan gjøres i respepsjonen. Alt i alt er dette et ganske bra valg av hotell nede ved havnen i Puerto Rico. Nabohotellet Marina Suites ligger som nevnt litt nærmere havet, men er også et litt mer kostbart alternativ. 

 

Alle rommene på Morasol Suites har følgende utstyr:


    Kjøkken
    Kjøleskap
    Mikrobølgeovn
    Strykejern
    Kaffetrakter/tekoker
    Sofa
    Terrasse
    Balkong
    TV
    Telefon
    Klimaanlegg
    Safe (ekstra kostnad)
    Gratis wifi
    Betalt renseri og klesvask
    Badeprodukter
    Hårføner

 

Bestill overnatting eller se priser her

Del denne posten med andre :