Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

San Fernando de Maspalomas

| Ingen kommentar
Byen San Fernando sør på Gran Canaria er egentlig bare en forlengelse av den mere kjente feriebyen Playa del Ingles. Når du krysser hovedveien ved den store rundkjøringen, kommer du egentlig inn i den delen hvor en stor del av lokalbefolkningen ovenfor Playa del Ingles bor. Her finner du fort ut at det generelle prisnivået er en god del lavere enn det er lengre ned i turistbyen.

Men San Fernando på Gran Canaria er ingen godt bevart hemmelighet lenger, og det har det vel egentlig heller aldri vært.. Hvis du vil handle litt kan markedet i San Fernando hver onsdag og lørdag fra 08.00 til 14.00 anbefales, eller så finnes det også noen rimelige shoppingsentere i San Fernando, blant annet Bellavista senteret.

Vil du handle inn litt mat for å lage selv kan de store supermarkedene Eurospar og Hiperdino fint anbefales. Handlegaten Avenida de Galdar har også en rekke forskjellige butikker med blant annet sko og klær, samt flere små barer og restauranter. I San Fernando ligger også en av de bedre fiskerestaurantene på Gran Canaria, Compostela Casa Gallega. Her lønner det seg å bestille bord og fersk fisk fra Galicia er ikke akkurat å forakte til middag.

I San Fernando finner du også flere barneparker, en kommunal svømmehall og en stor fotballstadion hvor den årlige nyttårsturneringen El Torneo Internacional de Fútbol de Maspalomas arrangeres. Rosenborg har ofte blitt invitert til å spille her. Noen nordmenn som bor og jobber på Gran Canaria har også valgt å slå seg ned i San Fernando. Leilighetsprisene her er lavere enn nærmere havet i Playa del Ingles eller Maspalomas. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :