Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Dorado Beach & Spa

| Ingen kommentar


I hjertet av Arguineguin ligger det 3-stjerners hotellet Dorado Beach & Spa fra Bull Hotels. Hotellet fungerer som All-inclusive, på godt og vondt. All mat og drikke, samt spa og treningssenter er inkludert og er av relativt bra kvalitet. Skal man bare være en uke er det ganske greit, men for lengre opphold kan maten nok bli litt ensformig, samtidig som man går glipp av alle andre restauranter som finnes i Arguineguin. Vår favoritt på sjømat heter Los Peascaitos, og ligger bare 100 meter bortenfor hotellet, rett ved stranden.

Beliggenheten er derimot helt perfekt. Hotellet ligger rett bak den lille oppbygde stranden Playa Lalajilla eller «Kulpen» som en del nordmenn har døpt den om til. De aller fleste rommene har havutsikt, bare pass på at du ikke får rom ut mot baksiden, for da ser du rett ut i den store rundkjøringen i Arguineguin, også kalt hvalhalen.

Bull Dorado Beach & Spa har 195 dobbeltrom og du har muligheten til å betale litt ekstra for å få booket en høy etasje med ekstra bra havutsikt. Rommene er bra utstyrt med 32 tommers tv, gratis wifi, en liten kjøkkenkrok og kjøleskap. Alle rommene har en liten balkong, og på riktig side av hotellet er utsikten helt perfekt. Minus er at du må betale for safe og hvis du vil benytte vaskerommet.

 

Sjekk priser og tilgjengelighet på Dorado Beach


Det finnes flere restauranter og barer på Dorado Beach. I hovedrestauranten serveres det frokost, lunch og middag hver dag. I bassengbaren får du all drikke du ønsker, både cocktails og drinker. Her har de også litt snacks, pizza, salater etc. hvis du er sulten mens du ligger ved bassenget. Også nok av is til barna hele dagen. Utsiktsbaren Bar Mirador, tilbyr en pianist 4 ganger i uken, så her velger mange å slappe av etter en dag i solen. For de som heller vil ha litt fart og moro, finnes det et diskotek med show og underholdning hver kveld. Kan være kjekt å ikke få rom rett over diskoteket.

Har du lyst til å besøke spa mens du er på Dorado Beach, finnes det mange stasjoner med behandlinger som bruker naturlig vann med forskjellige temperaturer og vekslende varme og kalde soner. Temperaturene på stasjonene varierer fra 2 ° C i isgrotten til 80 ° C i badstuen. Det finnes også et tyrkisk bad, boblebad, dampbad og mye annet.

Alt i alt er dette et ganske bra hotell på Gran Canaria, hvis du er ute etter All-inclusive. Bra beliggenhet, stort sett flott utsikt fra balkongen og et ganske stille og rolig område. God tur!

 

Her kan du bestille ferien på hotellet

Del denne posten med andre :