Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Arguineguín Park

| Ingen kommentar

 

Et av de nyere hotellanleggene på Gran Canaria har blitt bygget på sørsiden av øya i Arguineguin. Det er det norske hotellselskapet Servatur som står bak Arguineguin Park som hotellkomplekset heter. Dette nye leilighetskomplekset har over 260 store leiligheter i forskjellige størrelser med flere soverom, alle bygd i moderne stil og har enten terrasse eller balkong. Anlegget har fine hageområder og 3 forskjellige oppvarmede bassenger, og ligger i et stille og rolig område ca. 10 minutter å gå til stranden og sentrum i Arguineguin. 

 

Anlegget er bygget som et leilighetshotell med en standard som skulle tilsvare 4 stjerner. Her har du også de aller fleste fasiliteter som du kan ha bruk for. Det finnes gratis parkering, gratis wifi, en snackbar, et Spar supermarked, møterom, 24 timers resepsjon, vaskeri (mot en kostnad) og vasking av leilighetene 5 ganger i uken. Anlegget tilbyr også en transporttjeneste fra flyplassen for de som ønsker det.

 

Sjekk priser og tilgjengelighet her

 

 Hvis du er på jakt etter en avslappende ferie i stille og rolige omgivelser, er Arguineguin Park midt i blinken. Her bor du i det som kanskje er verdens beste klima, og har sentrum av Arguineguin i gåavstand. Les mer her om Arguineguin, hvis du vil vite litt om hva som finnes i nærheten. Men det kan nevnes en rekke bra restauranter, flere strender, et godt utvalg av utesteder og mye shopping, spesielt på tirsdager for da er det marked i Arguineguin.


Servatur Hotel & Resorts har eksistert på Kanariøyene i over 40 år, så her er du i trygge hender hos en seriøs aktør. De har nå 12 hoteller på Kanariøyene, de fleste av disse på Gran Canaria. God ferie!

Del denne posten med andre :