Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Slutt på Covid-restriksjoner!

| Ingen kommentar


Kanariøyene vil suspendere alle covid-restriksjoner nå på torsdag 24. mars. Men det er en midlertidig stans av tiltakene generelt, som betyr at de eventuellt kan komme tilbake igjen hvis smitten øker.

Presidenten for Kanariøyene, Ángel Víctor Torres, rapporterer at på det neste møtet på torsdag, "vil vi suspendere alle restriksjoner som gjenstår på Kanariøyene". Torres understreker at dette er en midlertidig stans av de generelle og regionale tiltakene som, dersom omstendighetene forverres, kan de reaktiveres.

Ángel Víctor Torres har understreket at denne suspensjonen av regelverket uten tvil fører Kanariøyene mot et nytt stadium med mer normalitet. Fordi, fortsatte Ángel Víctor Torres, i fjor på Kanariøyene, "til tross for pandemien", ble det utført 91.542 operasjoner, 4,2 millioner konsultasjoner, mer enn én million diagnostiske tester eller ti millioner konsultasjoner i primærhelsetjenesten. Det var mulig, erkjente Ángel Víctor Torres, takket være det "enorme" planleggingsarbeidet til komplekse tider for helsesektoren. 

 

På godt norsk betyr dette at det ikke lenger vil være krav om munnbind i offentlige rom (bortsett fra innendørs), det er igjen lov til å danse og alle restriksjoner og begrensninger knyttet til antall personer vil skrinlegges. Det vil si både til antall personer per bord, på offentlig transport, åpningstider til utesteder og alle andre bregrensninger vi har opplevd på Kanariøyene under pandemien.

 

Vi gleder oss til å igjen danse på bordene, og til og med uten munnbind!

Del denne posten med andre :