Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Krokodilleparken på Gran Canaria

| 5 Kommentarer
Hvis du skal på feriereise til Gran Canaria, og har lyst til å besøke en dyrepark er det ikke så mange å velge mellom. Den mest kjente er kanskje Palmitos Park, men litt lenger nord på øya utenfor Vecindario ligger det en krokodille park som er artig å besøke både for store og små. Parken er åpen søndag til fredag hele året og koster bare 10 euro for voksne og 7 euro for barn.

Det går en gratis buss på tirsdager, torsdager og søndager fra Maspalomas, og en fra Mogan på mandager. Du finner mere info om dette på hjemmesiden til Cocodrilo Park.

Kjøp mobilbillett til parken her: 10 Euro for voksen, 7 for barn

Parken har hovedvekt på krokodiller, og har omtrent 150 av dem i store og små utgaver. Men mange andre dyrearter er også representert her. For å nevne noen så finnes det tigre, aper, hester, skilpadder, papegøyer, leoparder, lamaer, slanger og en god del små dyr som kaniner og kyllinger.

Et besøk bør inkludere papegøyeshowet klokka 12.00 og presentasjon og mating av krokodillene klokka 13.00. En cafeteria finnes også her, om man vil ha en enkel matbit og litt å drikke til. Man kan også ha med seg egen mat, det er mange benker ute hvor man kan slappe av i kaktusparker eller under palmer.


Gran Canaria har et veldig mangfold av planter og kaktuser, og en del av dem er samlet her i krokodilleparken. En virkelig flott tur for deg som er interessert i dyre og plantelivet på Kanariøyene. Parken holder kanskje ikke skandinavisk kvalitet når det gjelder infrastruktur, men det anbefales virkelig å ta turen innom krokodilleparken i Agüimes neste gang du skal feriere på Gran Canaria. Den er helt klart verdt besøket. God Ferie!
Del denne posten med andre :