Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Leiligheter på La Canaria

| Ingen kommentar
Det tidligere Steigenberger hotellet i Patalavaca er i ferd med å bli omgjort til luksusleiligheter for turister. Mange nordmenn vil nok være interessert når prospektene legges ut i disse dager. La Canaria på Gran Canaria lanseres som The Atlantic Pearl, og beliggenheten bidrar til at dette kan fort bli utsolgt så lenge de har alle papirer i orden. Problemet er vel kanskje prisene på fast eiendom i området Arguineguin/Patalavaca, hvor det nå ligger enormt mye leiligheter og hus til salgs.

De minste leilighetene her starter på 300.000 Euro, og blir på 82 kvm og de største leilighetene opptil 242 kvm. Totalt vil 138 leiligheter i høy standard bli klargjort, men etter de forskjellige prosjektene ved Monte Carrera og Paraiso Club, så får man nesten vente å se hva som skjer med La Canaria enn så lenge. Potensialet ligger der utvilsomt og markedsføringen har allerede startet med full kraft.

Patalavaca og Arguineguin området er veldig populært hos nordmenn. Her finnes det nesten 5.000 fastboende nordboere om vinteren, og mange kommer tilbake år etter år. Det har etterhvert blitt et lite norsk miljø der, og man finner sentrale samlingspunkter som sjømannskirken, den norske klubben, helsesenteret Valle Marina og den norske skolen som begge ligger i dalen bak Anfi del Mar. Vi ønsker alle som skal feriere eller overvintre på Gran Canaria et godt opphold.
Del denne posten med andre :