Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Palm Oasis i Maspalomas

| Ingen kommentar
På Gran Canaria finnes det utrolig mange forskjellige hoteller, men hvis dere trives i området rundt Maspalomas og Sonnenland, er det ett hotell som heter Palm Oasis vi har lyst til å anbefale. De viktigste årsakene er den relativt gode standarden på hotellet, kombinert med meget hyggelige priser og at det finnes leiligheter med helt opp til 2 separate soverom.

Bestill opphold på Palm Oasis her
Palm Oasis ligger øverst på toppen av området som heter Sonnenland, og har en fantastisk utsikt over hele Maspalomas og Playa del Ingles. Bildet her ble tatt fra terrassen, hvor dere såvidt ser bassengområdet og litt vestover mot Arguineguin og Puerto Rico. Anlegget ble for en del år siden solgt som andeler via timeshare, og standarden gjenspeiles av dette. Leilighetene og uteområdene er veldig bra vedlikeholdt og anlegget holder en høy charterstandard, godt over for eksempel Sunwing. Vi bestillte en Penthouse leilighet i 5. etasje med to soverom, hvor man har en stor terrasse med både jacuzzi og badstu! Med ganske billige flybilletter fra Norge på litt under 10.000 kroner for fire personer, ble totalen på såvidt under 20.000 for en uke. Noe som ikke kan sammenlignes med en chartertur i tilnærmet samme standard. Men, det er ikke så mange Penthouse leiligheter, så hvis dere vil sikre dere en slik gjelder det å bestille i god tid. Men også vanlige leiligheter med ett eller to soverom har egne llitt mindre terrasser og samme standard innvendig.

Hotellet har 234 leiligheter, tre bassenger hvorav ett er for de helt minste og ett med vannsklie, en stor utendørs jacuzzi, tennisbane, minigolf, miniclub, lekepark, eget supermarked, poolbar og restaurant, en liten klesbutikk, air-condition i leilighetene, gratis buss til stranda og selvfølgelig gratis Wi-Fi. Bassengene er også oppvarmet om vinteren, noe som er utrolig viktig for endel av oss! Du slipper å ta med badehåndklær til å bruke ved poolen, og kan bare hente ut og bytte disse etter behov. At hele hotellområdet er bygget rundt en palmehave med hundrevis av forskjellige palmer og blomster, gjør det ikke til et mindre hyggelig sted å være.

Klikk her for å bestille opphold på Palm Oasis
Hvis dere foretrekker å ha egen leiebil, finnes det en garasje i kjelleren under hotellet, pluss noen plasser utenfor resepsjonen. På Sonnenland finner dere noen butikker og restauranter, eller så er det nye shoppingsenteret i El Tablero bare 10 minutter unna til fots. En tur ned til Meloneras på kveldstid koster ca. 5 euro med taxi, det samme eller litt mindre inn til Playa del Ingles.

Dere vil helt sikkert bli fornøyde om dere velger Palm Oasis som hotell for den neste ferien til Gran Canaria. God service, god standard og hyggelige priser. Kan vel ikke bli bedre enn det?
Del denne posten med andre :