Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Maspalomas og golfbanene

| Ingen kommentar
De store sanddynene som strekker seg fra Playa del Ingles til fyrtårnet i Maspalomas er et av de mest fotograferte bildene på Gran Canaria. De er vel også det som Maspalomas er mest kjent for. Her kan man vandre i timesvis, eller finne seg en privat liten oase for å steike seg under solen. Det nye området vest for fyrtårnet heter Meloneras. Her er det bygget flere store hotelkompleks i meget høy standard. Hovedvekten av turistene som bor i dette området er gjerne personer som spiller golf, da det finnes to golfbaner i umiddelbar nærhet, men også de som er ute etter bra hotellstandard og et godt tilbud av restauranter og muligheter for shopping reiser til Meloneras. Det har etterhvert utviklet seg til å bli det mest eksklusive reisemålet på Gran Canaria.

Meloneras Golf er en helt ny golfbane nede ved havet. En fantastisk havutsikt møter spillerne her, palmer og innsjøer gjør dette til et vakkert skue for besøkende. Golfbanen er designet av velrenomerte Ron Kirby og har par 71.

Maspalomas Golf har vært på Gran Canaria i over 40 år, men er fortsatt en av de mest populære golbanene på øya. Den ligger innegjemt av sanddynene, og virker som en oase midt i ørkenen. Denne banen har par 73, og hvis man vil spille enda mer så er Salobre Golf bare 5 minutter unna med bil.

Bestill hotell eller bungalower i Maspalomas.

 

Sonnenland er et lite område på Maspalomas med stort sett bungalower og villaer. Her er det en blanding av ferieanlegg og fastboende. Ikke langt herfra finner du shoppingsenteret Faro Dos og fornøyelsesparken Holiday World. Store fotballbaner og treningsmuligheter gjør at mange klubber og lag velger å legge sine treningsleire hit om vinteren. Det arrangeres også en årlig fotballturnering her, Torneo Internacional de Fútbol de Maspalomas.

Maspalomas er et egnet reisemål både for barnefamilier, golfere og andre som ønsker seg et stille og rolig sted å feriere på. Det er hovedvekt på små hyggelige anlegg med bungalower, men også noen større hoteller. De mest populære anleggene blir ofte fullbooket tidlig, så bestill i god tid hvis dere ønsker noe spesielt. Maspalomas har et internasjonalt miljø, med turister fra hele Europa.

Del denne posten med andre :