Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Blue Village på Gran Canaria

| Ingen kommentar
gran canariaVelkommen til litt info om Blue Village anlegget i Bahia Feliz på Gran Canaria, et paradis for sydenreisende med og uten barn. Blue Village på Gran Canaria ligger i feriebyen Bahia Feliz, og Star Tour har sendt sydenturister dit i over 15 år. Anlegget inneholder 5 ulike hoteller over et lite og meget barnevennlig område. Hotel Orquidea, Tres Vidas, Las Pitas, Playa Feliz og Monte Feliz. Det er i hovedsak skandinaviske og engelske turister som gjester Bahia Feliz og Blue Village, samt litt spanske turister og fastboende.

Blue Village har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Bahia Feliz er i flere norske aviser blitt kåret til en av de beste feriedestinasjonene for barnefamilier, men var blitt litt "slitent" i den senere tid. Hotel Orquidea og Playa Feliz er helt nyoppusset, og har til og med en egen spa-avdeling med hydroterapi, jacuzzi, massasje og fitness. Det er fortsatt litt små rom og leiligheter, men basseng og parkområdene er fantastiske.

Noen av aktivitetene som finnes på Bahia Feliz, og ved Blue Village området er windsurfing, kayak, minigolf, tennis, volleyball og en adventure park. Bahia Sportcentre leier ut sykler, biler, organiserer Quad utflukter og gruppeturer. Rocky Adventure tar deg med opp i fjellene på vandringsturer. Club Mistral leier ut surfingbrett og har en egen surfeskole. Garbos er et dinnershow hvor de som opptrer også serverer maten til deg. Gran Karting Club ligger like i nærheten og er Gran Canarias største gokart bane. Siuox City er en western park omlag 20 minutters gange fra Blue Village området.Blue Village i Bahia Feliz er ikke et altfor dyrt reisemål og et eldorado for familier som ønsker en avslappende ferie med lite eller ingen trafikk, late dager, stort sett sol hver eneste dag, det meste finnes inne på samme område, lekeplasser og parker.

Ha en fin ferie i Bahia Feliz på Blue Village.
Del denne posten med andre :