Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Palmitos Park på Gran Canaria

| 4 Kommentarer
Den kanskje mest populære temaparken på Gran Canaria er Palmitos Park. I skogbrannen som herjet på øya i 2007, brant nesten hele parken ned, men er i dag totalt restaurert og tiltrekker seg over tusen besøkende hver eneste dag. Hvis du ikke har leiebil er det satt opp bussruter både fra Bahia Feliz i øst og Puerto Rico i vest. Vær oppmerksom på at det er en god halvtimes kjøring, men det er helt klart verdt turen. Fra Maspalomas er det bare å kjøre forbi badeparken Aqualand, og fortsette oppover i dalen. Det er godt skiltet, så du kjører deg ikke bort.

Når dere er framme, koster det omlag 280 kroner for voksne og 190 kroner for barn over 3 år i inngangsbilletter. Hvis dere kjøper billetter til Aqualand samtidig, følger det med en liten rabatt. På nettsiden palmitospark.com kan man også kjøpe billetter til litt rabattert pris.

Litt av attraksjonene som Palmitos Park kan by på er massevis av forskjellige fugler. Parken har over 1500 eksemplarer og er med det en av de største fugleparkene i Europa. Hver dag er det forskjellige show med papegøyer som sykler, danser og mye annet, samt et forrykende show med falker, ørner og andre fugler. De suser over hodet på deg i opptil 200 kilometer i timen. Dette showet bør du få med deg, og det går klokken 11.30 og 15 hver dag.

Palmitos Park har også en del andre dyrearter som apekatter, krokodiller, fisker, skilpadder, pelikaner og et eget hus fullt av sommerfugler. Parken har nå også et stort basseng med delfiner, det er delfinshow klokka 13.30 og 16, og det er også muligheter for å svømme med delfinene. Er du interessert i det kan billetter til det kjøpes ved inngangen, og for å være sikret plass bør det gjøres med en gang parken åpner. Pris fra ca. 90 euro.

Med sine over 1000 palmer og hundrevis av kaktuser, er Palmitos Park en naturopplevelse i seg selv. Det kan bli varmt hvis solen står på, så en utflukt hit kan man gjerne ta en dag det er overskyet og stranden ikke frister like mye.

Parken har flere spisesteder, men her er det kostbart å spise. Om du er på jakt etter souvenirer finnes det en butikk for det også. Åpningstider er 10 til 18 hver dag. Neste gang du reiser på ferie til Gran Canaria, bør du reise innom Palmitos Park. God ferie!
Del denne posten med andre :