Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Servatur Terrazamar & Sunsuite

| Ingen kommentar

 

Servatur Terrazamar & Sunsuite er et ettertraktet feriested beliggende i det solfylte Puerto Rico på Gran Canaria. Med sin strategiske plassering og imponerende fasiliteter, tiltrekker komplekset seg både par, familier og solo-reisende som søker en minneverdig ferieopplevelse. Her får du en kombinasjon av komfort, underholdning og spektakulær utsikt over Atlanterhavet. Hotellet ligger rett innenfor det nye shoppingsenteret i Puerto Rico, så herfra er det kort vei til både shopping og restauranter.


Puerto Rico, som er kjent for sitt milde klima året rundt, ligger på sørvestkysten av Gran Canaria. Servatur Terrazamar & Sunsuite drar nytte av denne privilegerte beliggenheten, kun en kort spasertur fra stranden og byens pulserende sentrum. Fra komplekset kan gjestene enkelt utforske lokale attraksjoner, restauranter, butikker og natteliv. Rett og slett en flott beliggenhet som passer fint for en ferie på Gran Canaria.


Overnatting
Komplekset tilbyr et bredt utvalg av leiligheter, fra studioer til romslige suiter. Alle boenhetene er designet med tanke på komfort og funksjonalitet, og inkluderer:
Fullt utstyrt kjøkken
Privat terrasse med solsenger
Aircondition
Gratis Wi-Fi
Flatskjerm-TV med satellittkanaler

 

Svømmebassenger
Servatur Terrazamar & Sunsuite har flere svømmebassenger som passer for både voksne og barn. De store solterrassene rundt bassengene er utstyrt med komfortable solsenger og parasoller, perfekt for avslapning under solen. Det finnes også et oppvarmet basseng, noe som gjør det ideelt for svømming uansett årstid.

 

Aktiviteter og Underholdning
For de som ønsker en aktiv ferie, tilbyr komplekset en rekke fritidsaktiviteter:
Tennisbaner
Minigolf
Bordtennis
Biljard
Barna kan kose seg i lekeområdene, mens voksne kan nyte regelmessig underholdning og show på kveldene. Det finnes også et treningsrom for de som ønsker å holde seg i form under oppholdet.

 

Spisesteder
Servatur Terrazamar & Sunsuite har flere spisesteder som tilbyr et variert utvalg av mat og drikke. Restauranten på stedet serverer både internasjonale og lokale retter, og det finnes også en bassengbar som tilbyr forfriskende drikker og snacks hele dagen. For de som ønsker å utforske lokale smaker, ligger mange av Puerto Ricos beste restauranter innen gangavstand.

 

Annen Service
For å sikre et problemfritt opphold tilbyr komplekset også:
24-timers resepsjon
Bilutleie
Vaskeritjenester
Turistinformasjon og billettservice
Gratis parkering

 

Utforsk Området
Puerto Rico er et paradis for sol- og strandelskere. Den nærliggende Amadores-stranden er kjent for sitt klare, blå vann og hvite sand, og er et perfekt sted for soling og bading. For de eventyrlystne finnes det muligheter for vannaktiviteter som jetski, parasailing og dykking. Området rundt tilbyr også flotte turmuligheter og spektakulære utsiktspunkter.

 

Konklusjon
Servatur Terrazamar & Sunsuite er det ideelle valget for de som ønsker en balansert kombinasjon av avslapning og aktivitet i et vakkert og solfylt miljø. Med sine førsteklasses fasiliteter og gunstige beliggenhet i hjertet av Puerto Rico, Gran Canaria, lover dette feriestedet en uforglemmelig opplevelse for alle typer reisende. God tur!

 


Klikk her for å se priser eller bestille opphold

Del denne posten med andre :