Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Sioux City

| Ingen kommentar
Westernparken Sioux City i San Agustin på Gran Canaria er populær for besøkende til øyen. Sioux City ble bygget i 1972 for innspillinger av westernfimer. Prislappen var da omtrent 15 millioner kroner, en formue på den tiden, og den er unik og den eneste av sitt slag i Europa. Vanlige westernsett brukte stort sett bare fasader, men i Sioux City på Gran Canaria er hele byen bygget med virkelige bygninger. Mange westernfilmer har blitt spilt inn i Sioux City, Take a High Ride er kanskje den mest kjente. Mange forskjellige kjente artister som f.eks James Brown, har også opptrådd i denne westernparken.

Kjøp mobilbilletter til parken her!

I dag er Sioux City en fornøyelsespark for hele familien. Parken ligger mellom Bahia Feliz og San Agustin, og er åpen tirsdag til søndag fra 10.00 til 17.00, og fredag kveld er det barbeque med show fra 20.00 til 24.00. Det er også mulig å leie hele parken på kveldstid om man ønsker å arrangere en cowboyfest, en bursdag for barn med cowboy og indianer show eller kanskje til og med et westernbryllup! Det går gratis buss til parken, og tidene finner du her, nettsiden er på spansk men du forstår uansett busstidene.

Inngangsbilletter koster 21€ for voksne og 15€ for barn alle dager, mens barbeque-kvelden på fredager koster 52€ for voksne og 22€ for barn. Nå finnes det aktiviteter som ridning, lekeland for de minste med spill, ulike show med bankranere, sheriffer, lovløse, cowboyer, indianere og alt som hører en westernfilm til.

Sioux City åpnet i 2007 en egen avdeling med slanger, reptiler, edderkopper og den kanskje allerede verdenskjente hvite krokodillen som av 8.000 barn i juli 2009 ble døpt til Cristiano Ronaldo.

 
 

Det finnes også forskjellige souvenir-butikker i Sioux City, du kan få tatt et wanted dead or alive bilde og mange andre cowboy effekter, bare pass på at du ikke havner i fengsel. Sioux City er en av de beste fornøyelsesparkene på Gran Canaria, og kan absolutt anbefales hvis du er litt cowboy interessert. Ha en riktig god ferie på Gran Canaria, og ta turen innom westernparken Sioux City.

Del denne posten med andre :