Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Nye Temaparker på Gran Canaria.

| Ingen kommentar
Den lokale øyregjeringen ønsker å bygge nye temaparker sør på Gran Canaria. For å tiltrekke seg flere turister, blir det mer viktig å kunne tilby noe mer enn bare sol og bad. Man har de senere årene bygget flere golfbaner, og nå står flere temaparker for tur. Kanskje blir det bygget et havakvarium i nærheten av Bahia Feliz, som skal ligge helt nede ved havet, og skal også være beregnet for skoleklasser i tilegg til turister.

Dette er en av mange investeringer som foretas for å bedre turismen på øya. I tilegg har man startet oppussing av områdene Bahia Feliz, San Agustin og Playa del Ingles, for å få freshet opp de litt slitne områdene. Dette blir gjort etter samme modell som man benyttet på Mallorca for noen år tilbake, og som ble en suksess. Vi får bare håpe at Gran Canaria blir en enda større suksess enn hva man klarte å få til på ferieøya utenfor det spanske fastlandet. Det lover i hvert fall bra så langt.

Edit 2015: Det er nå bestemt at det skal bygges en ny temapark i El Veril mellom San Agustin og Playa del Ingles. Det er eieren av Siam Park på Tenerife, som skal bygge en vannpark/badeland i samme stil som den som er på Tenerife.

Edit 2018: Og byggingen av den nye vannparken har akkurat kommet i gang, og det ventes at det vil ta mellom 2 og 3 år før hele vannparken er ferdigstilt.
Del denne posten med andre :