Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Seaside Grand Hotel Residencia

| Ingen kommentar


Seaside Grand Hotel Residencia er en eksklusiv og luksuriøs femstjerners resort som ligger på den sørlige delen av Gran Canaria. Hotellet har en unik beliggenhet i et rolig område i Maspalomas, omgitt av vakre hager og palmer. Dette er kanskje det absolutt beste hotellet som finnes på Gran Canaria, og du må også derfor grave ganske dypt i lommeboka for å bestille et opphold her.


Beliggenheten

Seaside Grand Hotel Residencia har en ideell beliggenhet i et rolig og fredelig område av Maspalomas, omgitt av vakre hager og palmer. Hotellet ligger mer eller mindre for seg selv, men det er bare en kort gåtur ned til strandpromenaden og fyrtårnet i Masplomas. Shoppinggaten med butikker og restauranter i Meloneras er også i nærheten. Fra hotellet har du dermed kort avstand til noen av de mest populære attraksjonene på Gran Canaria, inkludert Maspalomas sine sanddyner og stranden, og Faro de Maspalomas fyrtårn.

 

Luksus

Seaside Grand Hotel Residencia er et av de mest luksuriøse hotellene på Gran Canaria, og tilbyr en unik opplevelse for gjestene. Hotellet har totalt 94 rom og suiter, alle elegant innredet med moderne møbler og utstyr. Rommene har klimaanlegg, minibar, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi, og alle rommene har en egen balkong eller terrasse med utsikt over havet eller hagen.

 

Fasiliteter

Seaside Grand Hotel Residencia har et bredt utvalg av fasiliteter som er tilgjengelige for gjestene. Hotellet har en stor utendørsbassengområde, omgitt av solsenger og parasoller, hvor gjestene kan slappe av og nyte solen. Hotellet har også en egen spa-avdeling, hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av behandlinger og avslapningsfasiliteter.

 

For de som ønsker å trene, har hotellet et fullt utstyrt treningsstudio og en tennisbane rett i nærhetem. Hotellet tilbyr også aktiviteter for barn, inkludert en barneklubb og et lekeområde. Hotellet har en rekke restauranter og barer, inkludert en bufférestaurant, en italiensk restaurant og en gourmetrestaurant med Michelin-stjerne.

 

Konklusjon

Seaside Grand Hotel Residencia er et fantastisk luksushotell på Gran Canaria, med en unik beliggenhet i et rolig og fredelig område i Maspalomas, omgitt av vakre hager og palmer. Hotellet tilbyr en rekke tilbud og tjenester som gjør oppholdet til en minneverdig opplevelse. Seaside Grand Hotel Residencia er et ideelt valg for de som ønsker å oppleve en avslappende og luksuriøs ferie på en vakker øy i Spania. Skal du unne deg det lille ekstra, så er dette hotellet du skal bestille ferien på. God tur.

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser her.

Del denne posten med andre :