Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Sunsuites Carolina

| Ingen kommentar


Hvis ønsker deg et stille og rolig hotell, med sentral beliggenhet nede ved havet i San Agustin, er Sunsuites Carolina et godt alternativ til din neste ferie på Gran Canaria. Dette er et ganske lite leilighetshotell med bare litt over 30 forskjellige rom i noen forskjellige størrelser. Hotellet ligger rett nedenfor shoppingsenteret i San Agustin, rett øst for Las Burras stranden. Alle leiligheter er utstyrt med en høyhastighets wi-fi-tilkobling, har aircondition og en egen safe. Her bor du helt nede ved strandpromenaden i topp beliggenhet.

 

FASILITETER OG SERVICE:

Bassenget på Sunsuites Carolina er oppvarmet og holder minimum 24 grader hele året.
Bassenget er åpent fra:
09.00 – 20.00 mai – september
09.00 – 18.00 resten av året.
 

Resepsjonen er åpen fra kl. 08.00 til 20.00 hver dag. I løpet av natten er det en sikkerhetsvakt som patruljerer området. I resepsjonen kan du møte hyggelige resepsjonister. I resepsjonen kan du også:

-Låne bøker på biblioteket
-Få gratis isbiter
-Kjøpe is og brus
-Drikke kaldt vann gratis
-Kjøpe øl, vin og cava
-Kjøpe postkort og frimerker
- Leie en bil og foreta reservasjoner på attraksjoner/restauranter
- Bestille en taxi
Og mye, mye mer.

 

Hver morgen, rundt klokken 07.00, henges det nybakt brød utenfor døren din. Alle Sunsuites leiligheter er utstyrt med en Chromecast. Med denne kan du overføre lyd og video fra din telefon/nettbrett til TV-en i leiligheten.

På Sunsuites Carolina er det rengjøring 5 dager i uken; Mandag, tirsdag, onsdag, fredag ​​og lørdag.
               
Hvis du vil ha vasket klær, behøver du bare samle sammen klær til en maskin i en pose, så blir denne vasket og tørket for deg, mot et gebyr på 10 euro. Veldig kjekt hvis du ikke vil ha med alt for mye klær i kofferten. Strykebrett og strykejern kan lånes i resepsjonen hvis dere har bruk for det.

For å gjøre matlagingen enklere og bedre finnes det noen urter på baksiden av hotellet, ut mot kjøpesenteret. Du finner dem langs stien som fører til de forskjellige leilighetene. Vanligvis finner du basilikum, gressløk og persille her.

Rundt Sunsuites Carolina finner du også flere frukttrær; appelsin, sitron, mandarin, druer, mango, banan er noen eksempler. I tillegg plantes det avokado og oliven, selv om de ikke har begynt å produsere ennå.

 

Her kan du bestille opphold på hotellet

Forskjellige typer av leilighet du kan bestille på Sunsuites Carolina:


BALKONGLEILIGHET
På Sunsuites Carolina er det 15 leiligheter med balkong, og en fantastisk utsikt. Disse utsiktene er litt bedre enn utsikten fra leilighetene med terrasse, og de har også mer privatliv.

De er i andre etasje og det er ca 10-15 trinn for å få tilgang til leiligheten. Leilighetene er på ca 40 kvadratmeter; De har ett soverom, bad med dusj, stue med kjøkken og balkong. Disse leilighetene har plass til to personer i full-size-senger. TERRASSELEILIGHET
Våre 16 leiligheter med terrasse ligger ved siden av svømmebassenget. Terrassen er større i overflate enn balkongene, med nærhet og bekvemmelighet ved å komme og gå til bassenget. Mange av dem kan nås uten å gå ned trinn, andre krever å gå ned 1 til 6 trinn.

Leilighetene er cirka 40 kvadratmeter store, med full eller begrenset havutsikt; De har soverom, bad med dusj, stue med kjøkken og terrasse. Disse leilighetene har plass til to personer i vanlige senger.


 

CAROLINE SUITE
Romslig og nydelig suite med terrasse. Terrassen er større i areal enn de andre terrassene, med nærhet og bekvemmelighet for å komme til og fra bassenget. Foran terrassen er det en fin, romslig grønn plen som blir et tilbygg til den allerede brede balkongen.

Leiligheten er ca 70 kvadratmeter stor, har to soverom for totalt 4 personer, kjøkken med spiseplass, stue og bad.JULIA SUITE
Dette er vår to-roms suite i øverste etasje og har dermed enda bedre utsikt enn de andre leilighetene med balkong. Utsikten fra den store balkongen er unik, herfra har du full utsikt over bassengområdet, Atlanterhavet og sanddynene i Maspalomas.

Leiligheten er ca 70 kvadratmeter stor, har to soverom for totalt 4 personer, kjøkken med spiseplass, stue, bad og et ekstra toalett.

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser på hotellet her

Del denne posten med andre :