Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Las Buganvillas i Puerto Rico

| Ingen kommentar

 


Las Buganvillas er en feriekompleks beliggende i den vakre Puerto Rico-området på sørkysten av Gran Canaria. Med sin flotte beliggenhet, moderne fasiliteter og imponerende design, er dette en fantastisk destinasjon for de som ønsker å oppleve det beste av Gran Canaria. Hotellet er kun for voksne, så her slipper man unna unger som leker, for de som ikke ønsker slikt på ferien.


Las Buganvillas ligger i hjertet av Puerto Rico, som er kanskje det mest populære turistområde på Gran Canaria for nordmenn. Hotellet har en flott beliggenhet og tilbyr en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Med sin nærhet til stranden, er Las Buganvillas et perfekt valg for de som ønsker å tilbringe en avslappende dag i solen.

 

Rom og fasiliteter

Las Buganvillas tilbyr litt under 50 rom og suiter, alle smakfullt innredet i en moderne stil og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Rommene er romslige og lyse, og de fleste har balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over havet.

 

Hotellet har også en rekke fasiliteter, inkludert et utendørsbasseng, en bar og restaurant som serverer deilige lokale og internasjonale retter. Det finnes også et treningsstudio, en badstue og et dampbad for gjestene å benytte seg av.

 

Finn overnatting og sjekk priser her

Aktiviteter og severdigheter i nærheten

Las Buganvillas ligger i nærheten av en rekke aktiviteter og severdigheter. Puerto Rico-stranden er perfekt for avslapning og bading, og det er også mulig å drive med vannsport som surfing og windsurfing i området. Shoppingsenteret Europa ligger rett ved siden av hotellet, hvis du er på utkikk etter noen butikker og restauranter i umiddelbar nærhet.


Det er også mange turistattraksjoner som ligger i nærheten, inkludert Palmitos Park, en dyrehage med eksotiske dyr og fugler, og sanddynene i Maspalomas, et naturlig område med imponerende sanddyner og vakker utsikt. Begge ligger ca en halv times kjøring unna.


Las Buganvillas er et fantastisk sted for en avslappende ferie på Gran Canaria. Hotellet har en flott beliggenhet, moderne fasiliteter og imponerende design, og tilbyr en rekke aktiviteter og severdigheter i nærheten. Enten du ønsker å tilbringe ferien i solen på stranden, utforske lokale butikker og restauranter eller oppleve det beste av Gran Canarias turistattraksjoner, vil Las Buganvillas forhåpentligvis gi deg en uforglemmelig ferieopplevelse.

 

Hotellfakta:
 • Oppvarmet basseng
 • Bar
 • WiFi
 • Bygget 1986
 • Renovert 2020 (leilighetene samt bassengområdet)
 • Rengjøring 5 ganger per uke
 • 36 rom/leiligheter
 • Hovedsentrum 3 km
 • Nærmeste strand 1,5 km
   

  Øvrig informasjon

  Inn- og utsjekk foregår på nabohotellet Eden som ligger ca. 80 meter bortenfor, via en gangvei mellom hotellene. Det finnes parkering området med forbehold om plass. Hotellet er kun for voksne.

   
Del denne posten med andre :