Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ferie i Bahia Feliz

| 2 Kommentarer
playa bahia felizHele området i Bahia Feliz er spesielt egnet for familier som reiser med barn, og ble i VG for et par år siden kåret til den mest barnevennlige turistdestinasjonen i Europa. Bahia Feliz har flotte parkområder og minimalt med trafikk. Det finnes heller ingen diskoteker i Bahia Feliz, så man er sikret en ordentlig nattesøvn og en behagelig ferie.

Det finnes i dag 6 hoteller i Bahia Feliz, hvor Star Tour har 5 av de. Blue Village senteret på Gran Canaria ligger der med anlegg som Orquidea, Monte Feliz, Tres Vidas, Las Pitas og Playa Feliz. Det sjette hotellet heter Blue Bay Beach Club og ligger utenfor Monte Feliz med en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Det kommer snart en utbygging i området mellom gamleveien og motorveien, som du kan lese mer om her.

Dette feriestedet har i hovedsak skandinaviske turister i vinterhalvåret. På sommeren kommer det også litt engelskmenn som stort sett bor inne på Orquidea, der de også har begynt med all-inclusive for å holde gjestene inne på området. Skal du på ferie til Bahia Feliz på Gran Canaria, kan det være lurt å turen innom en nettside om ferieleiligheter på Gran Canaria. De samarbeider med det beste hotellet som finnes i Bahia Feliz, nemlig Blue Bay Beach Club. Send en forespørsel, de har leiligheter med 1 soverom for 4 personer eller 2 soverom og 2 bad for opptil 6 personer. De leier ut direkte og har de beste prisene på markedet.

Det finnes mye i området rundt Bahia Feliz. Gran Karting er den største og beste go-kart banen på Gran Canaria, Sioux City er en westernpark for hele familien og ved den lille flyklubben kan man melde seg på fallskjermhopping eller ta helikopter-turer rundt øya. Ved flyklubben ligger også Restaurant Aeroclub som har veldig bra mat, og en egen pool, som er et perfekt sted for å ta en lang lunch en dag.

Besøk også gjerne Kirstis Cafe Espresso (dessverre nedlagt) som ligger lengst nord i det lille senteret. Veldig god kaffe, kaker og smørbrød! Et perfekt sted å slappe av på etter en lang dag på stranden.

Vi ønsker dere en god ferie i Bahia Feliz.
Del denne posten med andre :