Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Angry Birds parken i Puerto Rico

| Ingen kommentar
Nå har enda en aktivitetspark blitt bygget sør på Gran Canaria. Angry Birds parken i Puerto Rico åpnet dørene i slutten av 2013, og har raskt blitt en favoritt blant den yngre delen av både turister og fastboende på Gran Canaria.

Parken som ligger rett ved siden av bussholdeplassen i Puerto Rico holder åpent hver dag mellom 10-18 mandag til fredag og 10-20 på lørdager og søndager. Det koster mellom 8 og 16 euro per person og komme inn, avhengig av alder og barn under 3 år kommer inn gratis, og det gis litt rabatt hvis dere er fastboende og kan vise at dere har residencia. Er dere 4 personer eller flere, får dere også noen euro i rabatt. Merk. Parken er stengt for oppussing 10-28 september 2018.

Det finnes mange forskjellige ting å gjøre i parken, vi kan nevne blant annet sparksykkelbane, klatrevegg, gokartbane (uten motor), trampoliner, taubaner, flere små fotballbaner, hoppetårn, en krokettbane og du kan selvfølgelig prøve å skyte ned noen av de kjente figurene fra spillet. Mer info finner du på hjemmesiden til parken.

Det finnes også en spillehall og en laserbane av noe slag, men disse var stengt for oppussing nå som det var lavsesong. På en plass mellom 2 og 3 timer, så har dere trolig gjort det meste som er å gjøre i Angry Birds parken, så hvis dere ikke bor i Puerto Rico kan dere ta dette som en halvdags utflukt.


Vi var der i mai, og da var det naturligvis lite folk og ingen ventetider, men det kan nok hende at dere må stå litt i kø i høysesongen. Det finnes en liten cafe/restaurant med ganske hyggelige priser og god mat (er ikke lov til å ta med medbrakt mat). På veien ut kan dere ta turen innom en souvenirbutikk og kjøpe med noen sinte fugler til å ta med hjem.
Del denne posten med andre :