Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

El Tablero

| Ingen kommentar
Du har sikkert kjørt forbi El Tablero mange ganger uten å kanskje legge merke til byen, når du har sust forbi på motorveien på vei til Arguineguin, Amadores, Puerto Rico eller andre steder sør på Gran Canaria. Men selv om byen kanskje ikke virker så spennende i seg selv, så finnes det flere gode grunner til å legge turen innom El Tablero neste gang du er på Gran Canaria.

Et av de nyeste shoppingsenterene som ligger på sydsiden av Gran Canaria, Centro Comercial El Tablero åpnet for et par siden i El Tablero, og her finner du en rekke forskjellige butikker og kafeer. Senteret er åpent 365 dager i året, og er bygd som et halveis utendørs senter uten tak, med mange fine terrasser. Her ligger det blant annet et stort Hiperdino supermarked, masse klesbutikker som Zara, Pull & Bear, Base Sport, Punto Roma, Timberland, Stradivarius og andre butikker som Phonehouse, Multiopticas og Movistar. Hvis du har lyst til å åpne et eget lokale, finnes det også fortsatt lokaler til leie. Butikkene holder åpnet fra 10.00 til 22.00 hver eneste dag.

Selve sentrum av El Tablero ligger en kort gåtur opp fra shoppingsenteret, hvor du finner en rekke lokale mindre butikker og kafeer, som i hovedsak holder til rundt torget bak kirken hvis dere går opp fra shoppingsenteret. Hvis dere blir litt sultne, kan det passe med noen tapasretter på El Reno tapasbar, som ligger i hovedgaten. For en bedre middag på kvelden, anbefaler vi Gourmet restauranten Gaudi i Calle Cuba 3.

Litt lengre oppi byen ligger også den billige matbutikken Mercadona, og etterhvert fortsetter veien videre opp i fjellet mot El Saobre, Montaña la Data, det eksklusive boligområdet Monte Leon og Palmitos Park som ligger øverst i dalsiden.Det er ganske mange utlendinger som har valgt å slå seg ned i El Tablero, mye fordi prisnivået på rekkehus og leiligheter ligger en god del under Maspalomas, Meloneras og Sonnenland rett på nedsiden av motorveien, men også fordi du herfra har kort vei til nesten alt som finnes på sørsiden av Gran Canaria.
Del denne posten med andre :