Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Playa del Aguila

| Ingen kommentar
Midt mellom Bahia Feliz og San Agustin sør på Gran Canaria, ligger den lille stranden Playa del Aguila. De store hordene av turister har enda ikke funnet veien til Aguila, og her ligger det bare noen få leilighetshoteller og bungalower. Marina Sol er et relativt nytt hotellkompleks med bra standard, spa og innendørs (og utendørs) basseng. Bestill gjerne rom i de øvre etasjene, så får du en fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

Hvis dere vil bo nærmere havet, er det greit å bestille en bungalow på anlegget Sun Club. Komplekset har en ganske enkel men helt grei standard, og beliggenheten er helt fantastisk! Dette er en av få hotell på Gran Canaria som ligger helt nede ved stranden. Noen andre leiligheter kan man også bestille på Aguycan Beach Apartamentos som ligger et lite stykke lenger unna den lille lavastranden

I helgene er det mange kanariere som reiser ned til Playa del Aguila for å slappe av på stranden, men ellers i uka kan du ha store deler av denne stranden nesten alene. På fiskerestauranten helt nede i strandkanten, må du prøve dagens lunsj, hvor det serveres fisk som kommer nyfisket fra havet. En spasertur på 10 minutter innenfor Playa del Aguila, tar deg til westernparken Sioux City hvor man kan leke cowboy og indianer for en dag, eller bli med på grillkvelden som er hver fredag.

Søk etter flere ledige hoteller i området rundt Playa del Aguila.
En av de beste restaurantene på Gran Canaria ligger også i Playa del Aguila. Restaurante Bamira er vår absolutte favoritt på øya, og her lønner det seg å bestille bord på forhånd. Mailadresse og telefonnummer finner du på nettsiden til Bamira. Dette er ikke den billigste restauranten på Gran Canaria, men kvaliteten på maten overgår de fleste andre spisesteder på øya. Bamira ligger rett over gata for Marina Sol i Calle Los Pinos 11.

Du kan følge strandpromenaden østover helt bort til Bahia Feliz, hvor det ligger litt flere butikker og restauranter, eller så går du over til San Agustin den andre veien på litt over 20 minutter. Playa del Aguila er et stille og roligt lite feriested på Gran Canaria, som passer perfekt hvis du er mest interessert i å nyte havutsikten sammen med god mat og kanskje et lite glass vin til. God tur!
Del denne posten med andre :