Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Film fra Gran Canaria

| Ingen kommentar

Det finnes mange filmer fra Gran Canaria, som man kan kose seg med når været er for kaldt i Norge. Turistrådet på øya har laget en rekke reklamefilmer, som viser hvor mye Gran Canaria har å by på av strender, natur, aktiviteter, hoteller, kultur og alt mangfoldet som finnes rundt på øya. Det er mange som glemmer at mye av de beste du kan oppleve på Gran Canaria, ligger et godt stykke unna turistområdene i sør. Byer som Arucas, Teror eller Firgas er eksempler på steder du bør prøve å få med deg, hvis du ikke allerede har vært der.

Denne videoen som du kan se under her, er en del av kampanjen "Gran Canaria Turismo 2020", som skal sikre at enda flere turister reiser til Gran Canaria i årene som kommer. Det satses spesielt på turister fra Tyskland og Norge, som allerede har økt ganske mye i de siste årene. 

Du finner flere filmer på Turistbyrået sin kanal på YouTube, hvis du har bruk for enda mere reiseinspirasjon, eller bare vil gjenoppleve gamle minner fra dine tidligere ferier på Gran Canaria!

Del denne posten med andre :