Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Loro Parque - En dagstur fra Gran Canaria

| Ingen kommentar

Loro Parque ligger ikke på Gran Canaria men i Puerto de la Cruz på Tenerife. Det er allikevel mange som tar turen over når de er på ferie på Gran Canaria. Parken er en stor dyrepark, med et stort antall attraksjoner for store og små. Parken er den mest besøkte på Kanariøyene, og folk reiser til og med fra de andre øyene når de er på ferie, for å oppleve alt det som Parken har å by på.  

Loro Park er ikke bare en dyrehage, men også en fornøyelsespark med flere daglige show som inkluderer papegøyer, delfiner, sjøløver og spekkhoggere.
Loro parken har et stort planetaruim for pingviner, et område for Gorillaer, En kjempestor botanisk hage, kanskje verdens største samling med ulike papegøyer, sjimpanser, tigre, en egen avdeling for pelikaner, mange eksotiske orkideer, krokodiller, skilpadder fra Galapagosøyene og et digert akvarium med haier og mange forskjellige fiskesorter for å nevne noe.

Bestill en dagstur til Loro Park her - fra 126 Euro per pers.

Puerto de la Cruz, byen som huser Loro Parque, ligger nordvest på Tenerife. Omtrent 25 minutter å kjøre fra hovedstaden Santa Cruz de Tenerife og ca. en og en halv time fra sørsiden av øya med områder som Playa de las America, Los Christianos, Los Gigantes og Golf del Sur.

Det finnes også mange restauranter, cafeer, kiosker og små barer på Loro Park. Alle med mat og drikke av meget god kvalitet. Loro Park på Tenerife er virkelig en opplevelse når du ferierer på Kanariøyene. Ta turen over til Loro Park neste gang du er på ferie på Gran Canaria.

Del denne posten med andre :