Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Baobab Resort Meloneras

| Ingen kommentar
baobab resort melonerasEt steinkast fra Maspalomas stranden på Meloneras ligger et ganske nytt hotellkompleks som regnes som et av de beste i dette området. Baobab Resort tilhører den nye satsningen av topphoteller som bygges på Gran Canaria, og her kan barnefamilier og alle andre boltre seg i luksus med for eksempel hele 9 forskjellige oppvarmede svømmebassenger! Med en egen barneklubb (4-11 år) passer hotellet veldig godt for barnefamilier, og gjerne for de som ønsker seg litt ekstra god standard. Det er også mulig å for eksempel bestille et deluxerom med utgang fra terrassen direkte til en egen liten privat pool. Selv om hotellet er strekt utover et stort område, kan det med sine litt over 600 rom, kanskje bli i største laget for en del. Dette er nok trolig det eneste negative vi kan finne om Baobab Resort, for dette er et anlegg som har det aller meste.

Sjekk tilgjengelighet og bestill hotellopphold på Baobab Resort her.
Baobab Resort er en del av Lopesan Hotel Group, som allerede har 19 forskjellige hoteller i 4 ulike land, men de satser for fullt på Gran Canaria og særlig i Meloneras. Her er alt lagt til rette for at du skal kunne nyte ferien til det fulle, og vil du ha mat på hotellet kan du velge mellom frokost inkludert, halvpensjon eller all-inclusive. Hvis det ikke frister å spise på hotellet, ligger det en rekke bra restauranter nede på strandpromenaden mellom fyrtårnet Faro de Maspalomas og Meloneras-stranden. Anbefalte spisesteder i Meloneras er blant annet Grand Italia, Sushi Mex, Bali og The 19th Hole, men det finnes også mange andre restauranter å velge mellom.

Hvis det er luksus du er ute etter, er dette det rette hotellet å bestille. Moderne rom og suiter med alle fasiliteter og selvsagt egen balkong eller terrasse. Hele hotellet er designet i en afrikansk stil, og gir mer følelsen av å være på safaritur i Afrika, enn å være på Gran Canaria. Baobab Resort har 5 stjerner og det gjenspeiles også av servicenivået blant alle som jobber på hotellet. Du føler deg velkommen og får raskt hjelp hvis du har spørsmål eller bruk for noe.

Hvis du reiser med barn er barnebassenget som er nesten 80 meter langt, et imponerende skue. Det minner mer om et badeland enn et svømmebasseng, med vannsklier og mye annet for abrna å leke med. Blir dere lei av å bade, finnes det også en egen lekeplass, minigolf, bordtennis, volleyball, tennis og forskjellige typer av vannsport å holde på med. Det er underholdning på kveldstid, for de som ikke bare vil sitte på terrassen og nyte utsikten over Atlanterhavet.

Her kan du bestille et hotellrom på Baobab Resort.
På over 2.000 vurderinger av Apollo's egne gjester, har hotellet fått en rating på 9,1 poeng av 10 mulige. Hvis dere vil bestille en chartertur for 2 voksne og 2 barn, må dere regne med å betale fra litt over 30.000 og oppover for en uke, avhengig av sesong og hvor stort rom dere ønsker. Så forsøk heller å bestill flybillettene selv, da blir det en god del billigere. Men sammenlignet med mange andre hoteller på Gran Canaria, er det vel verdt pengene, spesiellt om dere ønsker et barnevennlig hotell i topp standard. God tur til Baobab Resort på Gran Canaria!
Del denne posten med andre :