Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Luksusvilla i Salobre Golf

| Ingen kommentar
villa salvia salobre golfHvis du har lyst til å reise til Gran Canaria, og bo i noe av det beste som går ann å leie, skal du prøve ut en luksusvilla i Salobre Golf. Kvaliteten på disse villaene overgår det meste du klarer å bestille på charter, og har også en mye høyere standard enn hva du vanligvis klarer å leie privat. Så hvis dere vil oppleve det lille ekstra på den neste ferien til Gran Canaria, i stille og behagelige omgivelser, er en luksusvilla i Salobre et godt valg.

Dette er absolutt ikke billig, men med tanke på hva du får for pengene, er det egentlig ikke så dyrt heller. Prisen varierer litt avhengig av sesong, men vi betalte litt i underkant av 30.000 kroner for 9 dager, men da var ekstra oppvarming av bassenget til 26 grader inkludert. Liksom ikke noe vits med et stort basseng som ikke er varmt nok, så velg å betal litt ekstra for oppvarming. Reiser dere om sommeren er det sikkert ikke nødvendig, men i februar var det i hvert fall vel annvendte penger. Det finnes også litt billigere villaer, hvis det er nok med 2 soverom. Standarden er uansett den samme og de har også egne private svømmebassenger. Men det er visstnok ikke alle som har grill, så sjekk dette før dere bestiller.

Se tilgjengelighet og bestill opphold her
Vi hadde en stor villa med tre soverom, to bad, eget privat basseng på ca 4x10 meter, utendørs jacuzzi, en stor elektrisk grill, gratis wifi, klimanlegg med kjøling og oppvarming, satelitt tv med canal plus og ferskt brød levert på døra hver morgen. Det er også inkludert vasking hver ukedag og dere får også en egen butler som hjelper til med hva det måtte være. En serviceperson kommer også innom hver dag for å rense bassenget og for å etterfylle jacuzzien. Vår personlige butler tok i mot oss den første kvelden når vi kom fra flyplassen, og da var også kjøleskapet fyllt opp med mat og drikke til den første dagen.

Som et par eksempler på den gode servicen så var grillen litt sliten, og da vi kommenterte dette kjøpte de umiddelbart inn en ny grill, som ble levert og innstalert dagen etter i god tid før grillfesten. Internett får du fra en liten wifi-sender som enkelt kobles opp til nettbrett, telefoner og laptop. Da denne gikk tom for surfetid etter 6 dager, sendte vi bare en sms til Villa Gran Canaria, og ny ble levert etter en time. Ikke sånn kjapp service man alltid er vant til på Gran Canaria, hvor ting ofte tar litt tid... Hastigheten på nettet var overaskende bra, og vi hadde radio og musikk fra Spotify på dokkinghøytaleren uten problemer.

Salobre Golf ligger omtrent midt mellom Maspalomas og Arguineguin, et par minutter opp fra motorveien. Det anbefales at dere har leiebil, men det står også taxier å venter hele tiden. Det tar ca. 10 minutter å kjøre bort til El Tablero hvor det ligger et helt nytt shoppingsenter, 10 minutter ned til Arguineguin og 10 minutter med taxi til Meloneras. I Salobre ligger det et par restauranter, en liten sparbutikk, en liten basket og fotballbane, spasenter og sykkelutleie på Hotel Sheraton, en stor fotballbane hvor både Sogndal og Brann har vært på treningsleir og selfølgelig de to 18-hulls golfbanene med PAR 70 og 71. På Salobre Golf resort finner du det meste du har bruk for, og resten av Gran Canaria er bare en kort kjøretur unna.

Bestill din luksusvilla her
Der kan du også se flere bilder av villaen, svømmebassenget og området rundt. Denne kan virkelig anbefales, god tur!
Del denne posten med andre :