Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Du vil ikke tro hva som skjedde under solformørkelsen!

| 1 Kommentar
Det er faktisk nesten ikke til å tro, men under solformørkelsen som foregikk i dag den 20. mars i 2015, så skjedde det selvfølgelig egentlig absolutt ingenting merkverdig på Gran Canaria! På denne kanariøya er det jo tross alt alltid sol, så dagen gikk som den bruker. Solformørkelse er vel ikke et ord som vi forbinder med Gran Canaria, for med over 330 soldager per år på sørsiden av øya, så er det vel mere slik at vi av og til må gjemme oss fra sola.

Joda, det var jo egentlig en delvis solformørkelse på Gran Canaria også, og den startet i dag tidlig klokka 07.45 lokal tid, og skal vare i ca. 4 timer.

På andre plasser i verden forsøkte man å få et glimt av solformørkelsen, som for eksempel på Færøyene hvor formørkelsen skal være total, har de kjempet seg gjennom overskyet vær og regn, bare for å få oppleve solformørkelsen. Aviser og tv-reportasjer forteller om fullbookede hoteller, og alle så frem til å kunne oppleve solformørkelsen. Ganske så bortkasta egentlig å reise til Færøyene i regnvær, bare for å være vitne til at man ikke kan se sola? Man ser vel uansett ikke sola hvis det regner...


Uansett kan vi i hvert fall melde om at solen nå trolig skinner på Gran Canaria frem til minst i slutten av november enn så lenge, og helt sikkert enda lengre. Fikk du ikke med deg denne solformørkelsen? Fortvil ikke, for neste gang du kan oppleve at solen delvis forsvinner over Gran Canaria er den 21. august i 2017. Fram til da så er det bare å ta på solkrem og komme seg ut i sola. I dag er det forøvrig også El Día de la Felicidad, så det er bare å ta på seg godt humør også. God helg!


Del denne posten med andre :