Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

El Greco Aparthotel

| Ingen kommentar

 

Hotel El Greco har en privilegert posisjon i en himmelsk setting. Det ligger ved stranden i Puerto Rico, sørvest på øya Gran Canaria, kun 30 minutter fra flyplassen. Byen har et varmt og solrikt klima hele året, og blir dermed et ideelt reisemål. I Puerto Rico kan du prøve endeløse vannaktiviteter, fordype deg i de mange og varierte kjøpesentrene, du kan smake på god mat på mange elegante restauranter, ha det gøy på puber og nattklubber, og i tilfelle noe skjer har du et medisinsk senter på til din disposisjon, kun minutter fra komplekset.

Hotel El Greco har 5 fantastiske spisesteder med sikte på at du kan smake på den beste lokale og utenlandske gastronomi, i et flott designet miljø slik at du tilbringer en uforglemmelig kveld. Hotellet utmerkes ved variasjonen og kvaliteten på det gastronomiske tilbud, og legger vekt på kvaliteten på råvarene og den raffinerte servicen. Det brede og utvalgte gastronomiske tilbud kompletteres med en hyggelig og profesjonell service, og sikrer dermed at gjesten går fornøyd.

Pool Snack Bar er det ideelle stedet å spise noe lett og fortsette å nyte bassenget, siden det ligger ved siden av hovedbassenget.

Restaurante El Molino er nyopprettet. Den ligger ved inngangen til hotellet og laget for å tilby autentiske italienske retter basert på fersk pasta og pizza tilberedt daglig av italienske kokker, med produkter importert fra Italia. Men denne restauranten har også en bred og velvalgt meny med internasjonal mat, slik at du kan nyte smakene fra resten av verden. Den moderne og muntre innredningen og terrassen med havutsikt garanterer en spesiell kveld.

Restaurante Grill har vært åpen siden 1984, og er en målestokk for Puerto Rico med sin gastronomiske kvalitet og sin koselige utendørsterrasse omgitt av vegetasjon. Denne restauranten er spesialisert på kjøtt og fersk fisk. Hemmelighet er bruken av toppkvalitetsprodukter, som tilbyr et bredt utvalg av ferskt kjøtt, hovedsakelig fra Ávila, og fersk fisk fra øya.

 

Bar La Cantina ligger ved inngangen til hotellet, og er et klassisk og raffinert sted for å smake på utvalgte viner og spesielle retter. I Tapas Baren tilbys vi de mest typiske rettene fra Gran Canaria, som du kan akkompagnere med en vin fra en omfattende liste over spanske, italienske eller franske viner. For å avslutte kvelden kan du nyte utsikten og den uforlignelige atmosfæren med en forseggjort cocktail. Den moderne og muntre innredningen og terrassen med havutsikt garanterer en spesiell og kjærlig kveld.

La Cantina Restaurant er en temarestaurant, som gjenskaper en typisk spansk vingård, med en intim atmosfære og en veldig spesiell dekorasjon, som vil få deg til å føle deg spesiell og vil tillate deg å bli kjent med den spanske kulturen. Menyen kombinerer de mest innovative rettene med de mest tradisjonelle og de mest fantasifulle, samt de originale dessertene. La Cantina tilbyr en omfattende vinliste med spansk, italiensk og noen viner fra Frankrike. Alle vinene ligger i en privat kjeller, som varmes opp til en stabil temperatur mellom 17 og 18 grader. 

 

Se tilgjengelighet og priser på hotellet her
 

Forskjellige typer av leiligheter:

Vanlige leiligheter er ideelle for 2 personer. Leiligheten består av et soverom, en romslig og moderne stue med sofa og LCD-satellitt-TV, et bad og en terrasse hvor du kan nyte de paradisiske kanariske nettene. Familieleiligheter er ideelle for en familie med barn. Leiligheten består av to soverom, romslig stue med sofa og LCD-TV med satellittkanaler, bad og terrasse eller balkong. For en større komfort finnes det 7 spesielle leiligheter med to romslige soverom som er ideelle for 4 personer Leiligheten tilbyr en moderne stue med sofa og LCD satellitt-TV, et bad og en terrasse eller balkong, hvorfra du kan nyte de utrolige solnedgangene på stranden.

Det finnes 9 elegante og romslige bungalower som ligger i VIP-området på komplekset, med tilgang til det private bassenget og den nye generasjonen boblebad. De har navn etter blomsterog du kan kan bo i Bungalow 1 Orquídea, Bungalow 2 Amapola, Bungalow 3 Gardenia, Bungalow 4 Nenúfar, Bungalow 5 Anturio, Bungalow 6 Violeta, Bungalow 7 Hibiscus, Bungalow 8 Lirio eller Bungalow 9 Cala.

For den maksimale avslapning er det forberedt de personlige suitene sammen med det moderne og innovative jacuzzi-spaet. Suitene er designet med omhu og oppmerksomhet for å sikre et hyggelig opphold under ferien. Suitene er en del av VIP-området, og er oppkalt etter edelstener, i klar hentydning til det faktum at de er juvelene i kronen på hotellet, og du kan bo i en av disse suitene: Suite 1 Emerald, Suite 2 Turkis, Suite 3 Diamond, Suite 4 Sapphire, Suite 5 Jade og Suite 6 Ruby.

Fasiliteter og Hotelltjenester:

Kjøkkenutstyr
Vannkoker
Mikrobølgeovn
Kjøleskap
Tørkestativ
Strykejern
Flatskjerm-TV
Satellitt-TV
Kaffe- og tekoker
Wi-Fi er tilgjengelig over hele overnattingsstedet gratis.
Privat parkeringsplass finnes på stedet
Handikapparkering
Bagasjeoppbevaring
Døgnåpen resepsjon 


Daglig rengjøring
Klesvask
Utendørsbasseng
Oppvarmet basseng
Boblebad/badestamp/jacuzzi
Massasje
Solarium
Treningsstudio
Butikker
Frisør-/skjønnhetssalong
Klimaanlegg
Handikapvennlig
Røykfrie rom


Her kan du bestille opphold og sjekke priser

Del denne posten med andre :