Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Dunas Hotels & Resorts

| Ingen kommentar


Dunas Hotels & Resorts er et hotellselskap som alltid har vært forut for sin tid. Gjennom sin historie har Dunas Hotels & Resorts fokusert sitt arbeid på europeisk ferieturisme, men har også trengt dypt inn i lokal turisme, hvor delfinmerket er en kvalitetsgaranti og et symbol på ferier. For tiden har Dunas mer enn 3000 senger og hovedaktiviteten utføres i 4 etablissementer på Gran Canaria.

Hotel Suites & Villas by Dunas i Maspalomas, er et sted hvor turister kan bo i vakre suiter og villaer midt i en oase av naturlig vegetasjon som gir de forskjellige bassengene uvanlig varme. Bungalowene utgjør en vakker by der gjestene kan nyte differensierte miljøer. De har et underholdningsprogram spesielt utviklet for barn og voksne; og spesielle fasiliteter for moro for de minste: 3 områder med svømmebasseng, en plaskesone og en miniklubb med et spillområde og et minidiskotek. Dette hotellet regnes også som en referanse for idrettsutøvere. Syklister fra forskjellige deler av verden bor i bungalowene med familiene sine for å forberede tester eller delta på sportskonkurranser som Gran Canaria Bike Week, og dra nytte av fasilitetene som er laget spesielt for dem, for eksempel et sykkelsenter med sikker parkering for å oppbevare sykler sykler, og plass med spesifikke verktøy, vaskeplass og spesialbutikk. I tillegg er det mulig å leie sykler og til og med reservere spesialrom med en differensiert velkomstpakke. 

 

Sjekk priser og tilgjengelighet på hotellet her

Snart vil Suites & Villas by Dunas presentere 68 nye premiumvillaer, anbefalt for voksne, med et bredt spekter av tjenester designet for de mest krevende gjestene. I tillegg vil den fornyede interiørdekorasjonen sammen med roen som oppleves på terrassene med hengekøyer eller balinesiske senger, utgjøre et trygt kort for de som ønsker å tillate seg luksusen av å føle seg fullstendig bortskjemt i ferien.

Hotel Don Gregory by Dunas i San Agustín, et utrolig hotell med havutsikt. Det er ikke overilt å si at de har drømmestedet, rett ved stranden og med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. En av dens særegenheter er at det er et hotell for voksne kun fra 16 år.

Maspalomas Resort by Dunas på Gran Canaria, et sted for hele familien hvor rommene er vakre bungalower hvor du kan tilbringe drømmeferien, omgitt av hager og svømmebassenger, og perfekt plassert svært nær sanddynenei Maspalomas. Dens sterke side ligger i de mange fritidsaktiviteter for hele familien. Et sted som legger vekt på morro. 

 

Mirador Maspalomas by Dunas, et hotell som er skreddersydd for dine behov, slik at du kan nyte en ferie full av følelser, takket være den fantastiske, muntre og kjente atmosfæren som gjennomsyrer hvert av hjørnene. Ligger i et av de mest interessante turistområdene Sonnenland, og er omgitt av alle fasiliteter, fra kjøpesentre til butikker, barer og supermarkeder.

For den nordiske turisten er Dunas Hotels & Resorts et trygt kort. Ikke bare på grunn av den strategiske beliggenheten til hotellene og de fantastiske fasilitetene, men også på grunn av personalet som jobber i dem. I en tid med kontinuerlig forandring er det sjarmerende å se hvordan Dunas Hotels & Resorts-teamet forblir det samme som alltid, med et kall for service og total dedikasjon til sine gjester.

 

Se tilgjengelighet og bestill oppphold på Dunas

Del denne posten med andre :