Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Patalavaca på Gran Canaria

| 5 Kommentarer

 

Et av de stedene hvor flest nordmenn overvintrer på Gran Canaria, er Patalavaca som ligger rett ved siden av Arguineguin og en kort kjøretur fra det populære feriestedet Puerto Rico. Det ligger ikke så mange hoteller i Patalavaca, men det finnes utrolig mange private leiligheter som leies ut til solhungrige nordmenn hvert eneste år.

Det norske helsesenteret ved Valle Marina tar imot mange personer med ulike plager, som bedres veldig i dette gode klimaet. Området her regnes som det beste på Gran Canaria når det kommer til akkurat klima. Helsesenteret ligger vegg i vegg med den Norske Skolen på Gran Canaria, i dalen bak Anfi del Mar.

En av de bedre restaurantene på øya ligger også plassert i Patalavaca. Cueva Pirata ligger nesten innebygget i fjellet bak hotellet Green Beach, med flott utsikt over havet. Den tyske restauranten Valentino er også meget populær, med god mat som passer ypperlig til lunch. Den Svarte Panne ligger ved siden av Valentino nede på strandpromendaden, og har også god mat, men vår favoritt her er Sagitario. Her er både kjøtt og den ferske fisken helt suveren. Sammen med flott service og perfekt utsikt over stranden, er det hit du bør gå om du vil spise et bedre måltid. Det finnes også noen barer her nede ved stranden om dere bare vil nyte utsikten over en øl eller et glass vin..

Bestill hotellrom eller leiligheter i Patalavaca.

Mange starter også her når de går tur i fjellet opp mot den såkalte Norskeplassen. Her er stien T-merket med turistforeningens kjente symbol. Denne palmelunden oppe i fjellet var i sin tid en gave fra Mogan kommune til alle fjellvandrede nordmenn og andre turister som trives med vandring på Gran Canaria.

Det tidligere 5 stjerners hotellet Steigenberger som også ligger her, bygges for tiden om til private leiligheter under navnet La Canaria.  Hvis alle tillatelser går i orden, kan denne beliggenheten bli noe av det beste som finnes på Gran Canaria. *Dette har nå blitt et hotell som er av de beste på Gran Canaria, Radisson Blu Resort. God ferie til Patalavaca!
Del denne posten med andre :