Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Servatur Montebello

| Ingen kommentar

 

Servatur Montebello er et populært hotell som ligger på den såkalte solsiden i Puerto Rico på den vakre øya Gran Canaria, en del av Kanariøyene i Spania. Dette hotellet er en del av Servatur-hotellgruppen, kjent for sine komfortable overnattingssteder og gjestfokuserte tjenester. Servatur Montebello tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov og ønsker. Hotellet har lyse og moderne rom og suiter som er innredet med tanke på komfort og avslapning, og alle rommene har også balkonger eller terrasser med vakker utsikt over omgivelsene. Du får en liten kjøkkenkrok hvor det er mulig å lage litt mat hjemme om du vil.

 

Når det gjelder fritidsfasiliteter, har Servatur Montebello flere alternativer å tilby gjestene. Dette kan inkludere utendørsbassenger for både voksne og barn, solterrasser med solsenger og parasoller, og et lite treningsstudio for de som ønsker å holde seg i form under oppholdet skal være på vei. Hotellet har også et team av underholdningspersonale som arrangerer ulike aktiviteter og show for gjestene å glede seg over. Dette kan inkludere alt fra spill og konkurranser til kveldsunderholdning og live musikk.

 

Når det gjelder mat og drikke, tilbyr Servatur Montebello flere spisesteder og barer hvor gjestene kan nyte et variert utvalg av mat og drikke. Dette inkluderer en bassengbar som serverer litt forskjellige småretter, snacks og drikke, samt en restaurant for de som ønsker et utvalg av internasjonale retter. Samlet sett tilbyr Servatur Montebello en flott kombinasjon av komfortable overnattingssteder, moderne fasiliteter og gjestfokuserte tjenester, noe som gjør det til et populært valg for de som vil reise på ferie til Puerto Rico på Gran Canaria.

 

 

Klikk her for å se priser og bestille opphold

 

Hotellfakta

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Renovert 2019 (bassenget) og 2021 (baderommene)
Oppvarmet basseng
Wifi på hele hotellområdet er inkludert
9 etasjer og 113 leiligheter
Heis
Resepsjon er åpen kl. 08.00–24.00
Minisupermarked
Vaskeri mot betaling
Minibank
Rengjøring 5 ganger per uke
Avstand sentrum ca 400 m
Avstand strand ca 800 m  


Del denne posten med andre :