Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Arucas mer enn bare rom

| 6 Kommentarer
Hvis du tidligere har vært på ferie på Gran Canaria, har du sikkert hørt om Arehucas. Det mest vanlige er å blande den med isbiter og cola, men Arehucas er ikke bare noe man kan drikke. Byen Arucas ligger på nordsiden av Gran Canaria, omlag 20 minutters kjøring vest for Las Palmas.

Hvis du har blitt solbrent etter mange late dager på en av strendene sør på øya, kan Arucas være et fint utfluktsmål for en dag. Den enkleste måten å komme seg dit på, er å leie en bil for en dag. Men det er også mulig å ta buss til Las Palmas, og bytte der. Den nye motorveien bak Las Palmas mot Tafira, gjør at du sparer endel tid hvis du kjører bil.

Romfabrikken er verdt et besøk, her kan du bli med på omvisning og få smaksprøver. Den flotte katedralen San Juan Bautista de Arucas ligger midt i byen, og bør også besøkes. Denne kirken regnes av mange som det flotteste byggverket på hele Gran Canaria. Arucas har også et veldig hyggelig sentrum, med et stort torg eller en plaza. Her er det fint å ta en pause og se på folk, eller spise lunch.

Arucas har også flere museer, og du kan kjøpe et dagskort på turistkontoret som gir deg inngang til alle. Du får da også muligheten til å sitte på med det lille turist-toget som kjører gjennom byen. Dette kortet koster cirka 100 kroner pr person.

Montaña de Arucas ligger nedenfor byen og huser en restaurant på toppen, som ofte blir brukt til selskaper. Utsikten herfra må oppleves, så ta med deg fotoapparatet. Kjør gjerne innom her på vei hjem, hvis du skal ta bilder blir det flotte farger litt utpå ettermiddagen. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :