Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Airbnb til Gran Canaria

| Ingen kommentar
Hvis du ikke synes at charter er det absolutt greieste når du skal reise på ferie, er Airbnb et helt glimrende alternativ til å bo på hotell på Gran Canaria. Flere og flere velger å legge ferien sin til Kanariøyene, etter at blant annet en del andre reisemål i Europa ikke blir ansett som like trygge lenger, og hotellene fylles opp raskere enn tidligere. Med Airbnb så leier du enkelt og greit en ferieleilighet av private utleiere, og hele prosessen er rask og smidig. Pengene du betaler for leien, overføres ikke fra Airbnb til eieren av leiligheten før du har sjekket inn, så dette er også helt trygt for deg som leier. På Gran Canaria er det nå mange som leier ut hus og leiligheter via Airbnb, så vi tenkte at vi skulle teste ut denne litt nye ferieformen.

Registrer deg på Airbnb her i dag og få 300 kroner rabatt på din neste bestilling (avsluttet).

Når du går inn på nettsiden til Airbnb, så søker du på sted og dato, og får opp treff på kartet over hva som er ledig på dine utvalgte datoer. Husk å merk av om du vil ha hele leiligheten for deg selv, eller om du kanskje bare er ute etter å leie et rom i en leilighet. Det er også enkelt å filtrere på leiligheter som har tilgang til internett, svømmebasseng eller andre fasiliteter som er viktige for deg. Noe av det geniale med å leie en feriebolig på denne måten, er at både utleier og leietager skriver en vurdering i etterkant av oppholdet, og du kan dermed lese hva andre som har leid leiligheten tidligere syntes, og er derfor rimelig sikker på hva som venter deg.

Først leide vi en liten leilighet i byen Vecindario fra et Kanarisk/Dansk par, og kommunikasjonen gikk helt perfekt. Sendte en sms fra flyplassen etter at flyet hadde landet om kvelden, og de sto å ventet utenfor når vi ankom og ga en kjapp omvisning av leiligheten. Alt så ut som forventet av bildene, og det ble mye billigere i forhold til å leie seg inn på hotell.

Men vi har også brukt Airbnb på en reise til fastlandet i Spania, og både i Playa del Cura og Maspalomas på Gran Canaria. Alle gangene har det gått helt smertefritt, og det er mye penger å spare i forhold til å bestille hotellrom. Airbnb kan absolutt anbefales til leie av leiligheter på Gran Canaria, les bare hva andre gjester har skrevet om stedet først. Er det utrolig billig er kanskje også standarden deretter, men så lenge man vet det forhånd er det jo greit.
Del denne posten med andre :