Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Hotel Cordial Mogán Valle

| Ingen kommentar

 

November er kanskje den verste måneden i Norge når det begynner å bli kaldt og surt, og hva kan da være bedre å reise en tur ned til Hotel Cordial Mogán Valle på Gran Canaria? Dette hotellet ligger idyllisk til i den nye delen av Playa Mogan, og er et meget familievennlig hotell. Søsterhotellet Hotel Cordial Mogán Playa er kanskje hakket bedre hvis man reiser uten barn, men reiser du med barn er det jo familiefasiliteter som er prioritet nummer en, og dette hotellet er midt i prikk for de minste! Det kan nevnes i fleng; egen miniklubb med lekeland, 3 forskjellige oppvarmede bassenger og et eget "vannsplash område" hvor barna elsker å bruke tiden, mens de voksne slapper av på solsengen. Alle de godt utstyrte leilighetene har store og konfortable terrasser, gode senger og bra gratis internett-tilgang. Hotellet har også en egen restaurant, en spa-avdeling og treningssenter.

Sjekk tilgjengelighet og priser her

Det er ganske kort vei ned til sentrum i Perto Mogan, og man går ned til stranden på ca. 10 minutter. Hvis dere vil bruke en dag på et badeland i nærheten, kan det anbefales å turen til nabostedet Taurito, hvor dere finner en kjempestor vannpark som passer godt for både store og små. Les mer om den her. Ellers så finnes det en rekke andre aktiviteter som passer for barn på Gran Canaria, og dere kan planlegge litt med denne oversikten over temaparker som finnes på Kanariøya.

Hver fredag er det marked nede i sentrum av Puerto Mogan, men ellers så er dette en ganske stille og rolig plass å feriere på. Nå som motorveien går hele veien ned fra flyplassen, tar det heller ikke så lang tid å komme seg ned lengre. Regn med en drøy halvtime fra flyplassen til dere er framme på hotellet.

En av fordelene med å bestille fly og hotell på egenhånd, er du ikke er opphengt i kun en eller to-ukers turer. Vi bestiller nesten alltid med Norwegian, og betaler med norwegian-kortet, noe som etter en viss tid er med på å sponse flybillettene ganske kraftig. Sparer jo til og med opp bonus ved å betale hotellet med kortet også, så win-win.

Men, uansett. Hvis dere velger å reise til Puerto Mogan på sørvest-siden av Gran Canaria, blir dere nok helt sikkert ikke skuffet. Klimaet her omtrent det beste i hele verden, og dere er mer eller mindre sikret sol i hele ferien. God tur!

Bestill opphold på Hotel Cordial Mogán Valle her

Del denne posten med andre :