Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Anfi del Mar

| 5 Kommentarer
anfi del mar

Et av de beste ferieanleggene på Gran Canaria heter Anfi del Mar og ligger rett utenfor Arguineguin på Gran Canaria. Dette ferieanlegget har blitt solgt på ukesandeler med timeshare, og har en av de beste strendene som finnes på Kanariøyene. Den hvite sanden her har blitt importert helt fra Bahamas, og den er kjent for at den ikke blir like varm. Her finner du også alt av aktiviteter innen vannsport, samt volleyball og mye annet.

Hele området på Anfi del Mar har egentlig alt du trenger på ferien, butikker, restauranter og en helt super beliggenhet. Fra hjerteøya går det båter med glassbunn til Arguineguin, Puerto Rico og Puerto det Mogan.

 

Bestill leilighet på Anfi her


Anfi er delt opp i 4 forskjellige hotell, Anfi Beach Club, Puerto Anfi, Monte Anfi og Gran Anfi. De har også bygget et nytt ferieanlegg i Taurodalen, Anfi Tauro som er et glimrende sted for golfere. Bjørn Lyng som i sin tid bygget opp dette anlegget, ble utnevnt til æresborger på Gran Canaria.

Anfi del Mar ligger midt i mellom Arguineguin og det populære feriestedet Puerto Rico. Den norske skolen ligger rett innenfor Anfi ved siden av det norske helsesenteret Valle Marina. Stranden ved Anfi del Mar er åpen for alle, om du er medlem der eller ikke, men det kan bli forholdsvis fullt der, så det er en fordel å komme seg ut tidlig om du vil ha en bra plass.

I gåavstand fra Anfi del Mar finner du gode spisesteder som Cueva Pirata eller den kjente Los Canarios 1, som begge er favoritter hos mange av de norske turistene. Hvis du vil slappe av og kose deg, er beachcluben på Maroa ute på hjerteøya et bra valg, men prisene for mat og drikke her nærmer seg norske forhold. Anfi er uansett et flott feriested på Gran Canaria, husk bare at om du vil eie en leilighet på Anfi del Mar kan det finnes noen billige andeler på bruktmarkedet. God ferie til Gran Canaria.

 

Finn ledige leiligheter på Anfi del Mar hos Trivago

Del denne posten med andre :