Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Taurito

| 2 Kommentarer

 

Rett før du kommer til den idylliske havnebyen Puerto de Mogan på Gran Canaria, ligger den lille dalen Taurito. Her finner du en av de største vannparkene på Gran Canaria. Hvis du bor på Hotel Paradise Lago Taurito kommer du inn gratis, eller så må du betale ca 15 Euro per person for inngangsbilletter.

Det ligger noen få hoteller i Taurito, Taurito Princess, Hotel Paradise Costa Taurito, Cala Blanca og Mogan Princess er de mest populære i følge Expedia. De fleste hotellene har flotte bassengområder, og flere tilbyr muligheten for spa. Den rolige beliggenheten, gjør dette til et perfekt reisemål, hvis planen er slappe av. Generelt sett så holder hotellene i Taurito relativ høy standard, så dette er sikkert et sted dere kommer til å trives.

Oversikt over hoteller du kan bestille i Taurito.

Nede ved stranden holder et dykkefirma som heter Blue Explorer til. De stiller med skandinaviske guider, om du blir fristet til å prøve deg på en tur under havflaten. Du har muligheten både til å snorkle eller dykke, og havet utenfor Taurito er godt egnet til begge deler.

Dette feriestedet sør på Gran Canaria ligger litt utenfor alt, og kan kanskje være et kjedelig alternativ, hvis du sammenligner med nabobyen Puerto Rico hvor det er full fart hele tiden. Men det flotte badelandet veier opp, spesielt hvis man reiser med barn. Uansett en god ferie til Taurito og Gran Canaria!
Del denne posten med andre :