Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Dykking på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Hvis du skal på ferie til Gran Canaria til sommeren eller neste vintersesong, så hvorfor ikke prøve deg på litt av det som finnes under havflaten? Dykking ved kysten av Gran Canaria kan by på et av de beste maritime liv i hele verden, selv om dette er ganske ukjent for den jevne turist som heller oppholder seg på stranden eller i vannkanten.

Golfstrømmen som bidrar til at klimaet på øya er et behagelig sted å oppholde seg, gjør også at vanntemperaturen i havet stort sett ligger på litt over 20 grader nesten hele året, litt varmere bare om sommeren. Sammen med en vannklarhet som gir god sikt under vann, har Gran Canaria blitt en av de fremste destinasjonene i Europa når det kommer til dykking.

Meld deg på et PADI Open Water Diver Course her!

Her kan du dykke blant gamle vrak, undervanssgrotter, rev, vegger og huler, og du kan treffe på arter som sjøhester, skilpadder, rokker, delfiner, blekksprut, barrakuda, trompetfisk, papegøyefisk, munkefisk og masse annet spennende.

Noen av de beste og mest kjente stedene for dykkere er Playa del Cabrón som ligger like ved Arinaga, noen kilometer nedenfor Vecindario. Her finner du et av tre marinreservat på Kanariøyene som har en rikt undervannsliv og mange hundre forskjellige arter, blant annet subtropisk fisk. La Baja de Pasito Blanco rett vest for Maspalomas er et annet godt besøkt sted for dykkere på Gran Canaria. Her kan du gjøre enkle dykk på mellom 15 og 25 meter, og stedet har noen små vrak. Men liker du vrakdykking er den beste plassen for det i Las Palmas ved Las Canteras.

Nybegynner Scuba Diving Experience - Bestill her

Det finnes mange forskjellige gode dykkesentere rundt om på sørsiden, både skandinaviske, engelske og andre. Alle henter deg på feriestedet du bor på, og tar deg med på en utflukt du sikkert sent vil glemme. God ferie til Gran Canaria.
Del denne posten med andre :