Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

| Ingen kommentar


Rett bak det som kanskje er den mest populære stranden på Gran Canaria, ligger Gloria Palace Royal Hotel & Spa med en uslåelig utsikt over Playa de Amadores! Dette 4 stjerners hotellet er et opplagt valg hvis du vil bo nære en av Gran Canarias fineste strender, samtidig som du har lyst til å ha All-inclusive under oppholdet. Men du er ikke nødt til å ha all mat og drikke inkludert, for hotellet tilbyr også enten frokost, halv eller helpensjon. Armbånd må benyttes under hele oppholdet, for å kunne vise hvilken kategori du har betalt for.

 

Hvis du velger All-inclusive er alt av mat og drikke inkludert, med visse forbehold. Frokostbuffet, Lunsjbuffet og Middagsbuffet, samt vann, kaffe, juice mineralvann og lokalt øl, husets vin og andre alkoholholdige drinker fra menyen.. Utover åpningstidene til restaurantene, kan man også få seg litt snacks som pølser, pizza, kaker og is. Det er også mulig å bestille mat til rommet, men dette inngår ikke i All-inclusive menyen. Daglig bruk av spa og treningsstudio er også inkludert.

 

Hvis du ikke vil gå ned på Amadoresstranden for å bade, finnes det 2 bassenger for voksne, hvor det ene er oppvarmet. Hvis du sole deg uten klær, er det også et eget avgrenset område hvor dette er mulig. For de minste så er det også 2 barnebassenger, en miniklubb med underholdning og leker på dagtid, og et minidisko etter at middagen er servert. Hvis dere reiser med barn og vil ha en egen kveld ute, kan men bestille barnevakt mot en kostnad. Av andre aktiviteter på hotellet, kan det nevnes bordtennis og biljard blant annet.

 

Sjekk priser og tilgjengelighet her

Det finnes noen forskjellige typer av rom, vanlige dobbeltrom, familierom eller større typer suiter. Alle har havutsikt og terrasse. Som nevnt er også besøk til spasenteret gratis for alle gjester.


    Resepsjon 24 timer i døgnet
    Innsjekkingstid: fra kl. 14.00
    Utsjekkingstid: fra kl. 07.00 til 12.00
    Kjæledyr er ikke tillatt (unntatt assistansehunder; mot avgift)
    Restauranter, barer og terrasser
    Wellness & Spa Gloria – Royal
    Tjenester for arrangementer og grupper
    Gratis wifi på hele hotellet
    Døgnåpent internetthjørne
    Internasjonale aviser tilgjengelige i lobbybaren
    Gratis privat parkering under tak
    Kjøpesenter
    Unisex frisør
    Minibank


Utstyr på rommene:

    Terrasse
    TV
    Telefon
    Klimaanlegg
    Betalende minibar
    Safe (ekstra kostnad)
    Gratis wifi
    Separat bad og dusj
    Hårføner
    Badekåpe

 

Bestill opphold og se priser her

Del denne posten med andre :