Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Rasteplasser på Gran Canaria

| Ingen kommentar


Vi trenger alle å koble fra dag til dag for å eliminere alt det stresset med rutinen og hvilken bedre måte å gjøre det på enn å puste frisk luft nær naturen. Du kan besøke mange grill- og rasteplasser oppe i fjellene på Gran Canaria. Rekreasjonsområdene på Gran Canaria er uten tvil en fantastisk måte å tilbringe en dag omgitt av vegetasjon og kan være en god avslutning på en tur i fjellet, hvis du har vært på vandretur eller bare for å ha en piknik. Disse fellesområdene er vanligvis utstyrt med alle grunnleggende tjenester for bruk av naturen og har generelt parkeringsplasser, benker, bord, toaletter, vannkilder, griller og for din trygghet, overvåking. De er steder hvor du vil kunne puste frisk luft, være i kontakt med naturen eller gå en tur og se på magiske solnedganger. Her kan du bli kjent med noen av disse rasteplassene på Gran Canaria, og du finner alle enkelt på f.eks Google Maps.

Ana Lopez, San Mateo
Dette rekreasjonsområdet ligger på høyden av Cueva Grande og Las Camaretas i San Mateo kommune, i en furuskog. Den har en fritidspark inne, ideell for å tilbringe dagen med familien. Mange drar nytte av det innbydende naturmiljøet til å besøke Roque Nublo, som ligger bare noen få minutter unna. Fantastisk sted å miste deg selv når som helst på året og oppdage roen blant trærne blant det grønne.

La Laguna Valleseco
Et flott landskap hvor du kan ta en pause, ideelt for å være sammen med familien. Spektakulært sted for å grille. Dette rekreasjonsstedet ligger i den landlige parken Doramas i Valleseco, det vil si på et av de grønneste stedene på øya, med imponerende innfødt vegetasjon og et mangfold av unike trær i verden.
Hvis du ønsker å bruke fasilitetene til innhegningen, må du kontakte Valleseco bystyre ved å ringe 928 61 80 22, utvidelse 102 og be om en tillatelse som koster €1,50 per person. I helgene betaler du vekteren ved inngangen.

Los Llanos de La Pez, Tejeda
Det er det mest tradisjonelle området på øya og det mest emblematiske for camping eller for å ta imponerende bilder fra det høyeste punktet på Gran Canaria og dermed ramme inn Roque Nublo og Pico del Teide i samme bilde. Plassen er nedsenket i en spektakulær furuskog og er preget av sin praktisk talt flate orografi. Et perfekt sted for både turgåere og familier. Den har alle tjenester, og det er en kiosk i nærheten.

Presa de Las Niñas, Tejeda
En juvel av natur, det er et naturområde i de sørlige skråningene av Gran Canaria, og tilhører Tejeda kommune. Dette campingområdet med kapasitet til 100 personer og 28 campingvogner ligger i omgivelsene til en av de mest emblematiske demningene på toppene på Gran Canaria. Hovedattraksjonen som tusenvis av mennesker bestemmer seg for å slå leir for på dette stedet hvert år er friskheten og skjønnheten som tilbys av innsjøen, som okkuperer et område på nesten 30 hektar. Dette er også et bra utgangspunkt hvis du har lyst til vandre i fjellet på Gran Canaria.

Parque Natural de Tamadaba, Artenara
Å besøke dette grønne området er som å koble fra støyen, fra verden og gå inn i naturen for å puste inn ren luft, å bare lytte til stillheten. Det er et naturlig og fantastisk område på øya. En av hovedattraksjonene i dette grøntområdet er dets uforlignelige omgivelser, hjertet av Tamadaba naturpark. Det kan være en flott flukt fra rutine og stress, et sjarmerende hjørne som du ikke bør gå glipp av. Den har alle nødvendige tjenester for å nyte den ekstraordinære panoramautsikten over den vestlige delen av øya takket være de innebygde ravinene og bratte klippene som skaper et landskap med spektakulær skjønnhet. Det er en enorm glede å kunne gå gjennom dette stedet.

Santa Cristina, Santa Maria de Guia
Et fantastisk sted hvor familier og skolegrupper kan møtes for å nyte en rolig dag, nord på øya. Det ekstraordinære med dette piknikområdet på Gran Canaria er det store åpne området som favoriserer gruppeaktiviteter. Det er av denne grunn at det vanligvis er okkupert i helgene av familiegrupper og i skoleperioden av utdanningssentre. For å besøke dette stedet må du først ha forhåndstillatelse fra Cabildo de Gran Canaria.

San Jose del Alamo, Las Palmas de Gran Canaria
Hvis du vil nyte naturen uten å reise så veldig langt opp i fjellet, er San José del Álamo rasteplass ideelt, det er det nærmeste rekreasjonsområdet til hovedstaden på Gran Canaria, så nære at du kan se deler av byen. Den er tilrettelagt for ca 1150 personer og har alle nødvendige tjenester for å kunne ha en rolig og bekymringsfri dag. Hvis du ikke ønsker å bruke leiebilen, er parken godt tilgjengelig med buss med hyppige rutetider, siden det er mindre enn 20 minutter fra San Telmo busstasjon i Las Palmas. God Tur!

Del denne posten med andre :