Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Bahia Blanca

| Ingen kommentar


Det finnes mange bra hoteller i området rundt Puerto Rico og Amadores på Gran Canaria, og hvis du vil bo midt i mellom disse to stedene, så kanskje du burde vurdere et opphold på Bahia Blanca. Hotellet har vært etablert i over 25 år og har vunnet flere priser for kundeservice. Alle de 110 leilighetene har havutsikt over Atlanterhavet og er sørvendte og fanger solen på de fleste timene på dagen. Råd: Vær oppmerksom på at de fleste av leilighetene har en rekke trappetrinn for å få tilgang til dem, så hvis du er dårlig til beins bør du nok helst bestille noe annet.

Bahia Blanca-leilighetene er bygget i åssiden, noe som gir dem sin unike posisjon og med flott utsikt over Atlanterhavet. Alle leilighetene har havutsikt med hageterrasser eller balkong. Svømmebassenget med et spesielt rensesystem er fritt for kjemikalier og er oppvarmet for å holde det på en konstant temperatur. Ett område av bassenget er avsatt spesielt for små barn med en barriere som skiller det fra hovedbassenget. Rundt svømmebassenget er det solsenger og parasoller du kan slappe av på. Du kan kjøpe forfriskninger fra bassengbaren som er åpen hele dagen og serverer måltider, snacks og drinker. Happy hour fra 17-18. Om kvelden kan du nyte en aperitiff i baren, se solen gå ned i horisonten, før du går videre til restauranten som tilbyr spansk eller internasjonal mat. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. 

 

Av andre ting finnes det også et gym, for de som vil trene litt i løpet av ferien, en badstu for de som ikke synes det er varmt nok på Gran Canaria fra før, og et supermarket hvis du trenger å handle inn litt småtteri til leiligheten din. Frokost går det ann å kjøpe i restauranten fra 8-11 hver dag, og middag finnes også på anlegget om du ikke orker å reise inn til Puerto Rico en kveld. Det er live underholdningsshow 4-5 kvelder per uke - bare hold øye med plakatene som vises på tavlen like ved resepsjonen. Andre arrangementer finnes også, som f.eks vannpolo, dart, luftgevær eller prøvedykking i bassenget. På Bahia Blanca finnes det to typer av leiligheter. Med ett eller to soverom.


Sjekk priser og tilgjengelighet her


1 soveroms leilighet har kapasitet til å sove opptil 3 voksne, som ønsker å nyte et avslappende miljø i et lett, moderne design. Hvert rom har klimaanlegg og et toppmoderne kjøkken med stekeovn og induksjonstopp, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Stuen og spisestuen i moderne stil har et spisebord og alt servise, glass og redskaper du måtte trenge. En stor sovesofa gir deg god plass til å slappe av mens du ser på flatskjerm-TV. Utenfor har du din egen hageterrasse eller balkong, med solsenger og parasoll. Inkluderer:

    Panoramautsikt over havet
    Åpen planløsning med spisestue med sovesofa, telefon, radio, DVD-spiller,
    Flatskjerm-TV med satellittkanaler
    Aircondition
    Elektronisk safe
    Gratis wifi
    Kjøkken: Stekeovn og induksjonstopp, vaskemaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn,       oppvaskmaskin
    Bad: toalett, dusj og hårføner
    Balkong

 

2 soveroms leiligheter er eksklusive luksussuiter over et areal på 80 m2 med to soverom og to bad. Kapasitet til å sove opptil 6 personer, i et moderne og moderne miljø. Inkluderer:

     Panoramautsikt over havet
     Åpen kjøkkenløsning, spisestue og stue
     Sovesofa, telefon, radio, DVD-spiller, flatskjerm-TV, satellittkanaler
     Elektronisk safe
     Gratis wifi
     Kjøkken: Stekeovn og induksjonstopp, vaskemaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn,    oppvaskmaskin
     Bad 1: En suite med badekar, toalett, bidet, dusj, dobbel vask og hårføner
     Bad 2: Dusjrom i tilknytning til soverom med dusj, toalett, bidet og dobbel vask
     Aircondition
     Balkong
     Romstørrelse 80 m²


Bestill overnatting eller se på priser her

Del denne posten med andre :