Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Las Palmas de Gran Canaria

| Ingen kommentar
Hovedstaden på Gran Canaria heter Las Palmas og er en flott blanding av en internasjonal storby, med en av Europas fineste strender som frontlinje. De fleste turistene som besøker Gran Canaria hvert eneste år går desverre glipp av denne perlen av en strandby, selv om flere og flere nå faktisk har fått øynene opp for Las Palmas som storby og reisemål.

Playa de las Canteras er uten tvil en av de flotteste strendene på Kanariøyene. En helt fantastisk strandpromenade går nesten fire kilometer i nordenden av byen, og stranden har et yrende liv hele uken, men spesiellt på lørdag og søndag, da valfarter det folk ned til stranden. Men det er liv på Las Canteras hele uken, prøv å rusle langs stranden hvilken ukedag som helst, og stopp på en av de mange strandrestaurantene for en kaffe eller noe annet godt.

Las Palmas har også veldig mye annet man kan oppleve på en ferietur. Konserthuset Alfredo Kraus har besøk av kjente internasjonale artister ukentlig. Columbus-museet, Casa Museo de Colo­n og det Kanariske museum, El Museo Canario er de to beste museumene i byen. Santa Ana katedralen er også verdt et besøk. Gågaten i Triana har masse butikker og cafeer, og er hyggelig å vandre i mens man opplever det genuine fra Las Palmas, eller hvile litt i San Telmo parken som er en grønn lunge midt i storbyen.

Her kan du bestille hotell i Las Palmas.
Det finnes mange forskjellige hoteller i Las Palmas. Noen av de beste er Hotel Santa Catalina, Reina Isabel, Cristina Las Palmas og AC Gran Canaria. Noen tips om anbefalte restauranter i Las Palmas er blant annet Novillo Precoz, Casa Galicia, Hoya la Vieja, Felo Botello, Amaiur og Amigo Camilo. Alle i ypperste toppklasse når det kommer til mat på Kanariøyene. Shopping gjør dere enten i gamlebyen Triana eller ved noen av shoppingsenterene El Corte Ingles, El Muelle eller på Las Arenas.


Neste gang du reiser på ferie til Gran Canaria, prøv også å få tid til en tur innom hovedstaden Las Palmas. Du vil garantert ikke angre på det. Har dere tid så ta gjerne inn på hotell et par dager i hovedstaden, for å få mest mulig ut av Las Palmas. Det holder ikke med bare en dag eller to for å kunne oppleve hva denne byen har å by på. God tur til Las Palmas!
Del denne posten med andre :