Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Velkommen til Gran Canaria Info

| Ingen kommentar
Du har nå kommet til en reiseguide og informasjonsside om det meste som foregår på Gran Canaria. Her kan du lese litt om de forskjellige reisemålene som finnes på øya, både små og større feriebyer. Du kan lese om de forskjellige aktivitetene som finnes på Gran Canaria, som temaparker og utfluktsmål.

Tips om gode restauranter finner du også her. Om du skal reise på ferie i nærmeste framtid, kan du planlegge turen på forhånd og få vite litt mer av hva man kan oppleve på dette vakre og populære reisemålet. Kanskje du også kan få litt tips om hvor på øya du helst vil bo, eller du kanskje bare vil lese litt om Gran Canaria. Uansett finner du mye info om ferieøya her.

Gran Canaria er den mest besøkte av Kanariøyene blandt nordmenn. Øygruppen har seks andre kjente øyer; Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, La Gomera, La Palma og El Hierro, og det finnes også tre litt mindre kjente øyer som er Alegranza,  La Graciosa og Montaña Clara. Totalt besøker over 250.000 nordmenn ferieøya hvert eneste år, og det er ingenting som tyder på at dette kommer til å forandre seg i nærmeste framtid.


Gran Canaria er 1.560 km² stor, det høyeste punktet er Pico de Las Nieves på 1.949 meter, er circa 50 kilometer i diameter, har omlag 850.000 innbyggere og ligger i Atlanterhavet 150 kilometer utenfor kysten av Afrika.

Har du tips til noe som du syns bør være med her, eller andre ting du lurer på om Gran Canaria kan vi kontaktes på Facebook, bare let opp @feriegrancanaria. Klikk deg videre i menyen øverst, og drøm deg bort til sol og sommer.

Edit 2018: Dette inlegget er fra 2009 og reiseguiden har blitt både utvidet og oppdatert siden den tid. Nå er dette Norges største reiseguide om Gran Canaria på norsk og du finner info om det meste du kan gjøre og oppleve på denne populære ferieøya. Følg oss gjerne på Facebook for daglige bilder og tips til gjøremål når du er på ferie her.
Del denne posten med andre :